Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ 69 А - Пълно преобразяване!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Газ 69 А - Пълно преобразяване!!!

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
    А замислял ли си се инжекторите да не са там, а да са като при инжекционния варянт на УМЗ 4213.
    Според някои обикновенната главата подлежи на такава преработка.
    Ники, това, което пише руснака е за новите глави.
    "но при обработке для карба места под форсунки и доп шпильки не обрабатываются (а мясо то есть) НО ЭТО ТОЛЬКО НА ГОЛОВАХ ОБРАЗЦА 2006 года (с июля месяца)"
    За моята не става, на това място не е метал а част от охлаждащия поток. Т.е. може и там да се направи, но с допълнителни втулки и последващи странични ефекти.
    Реших да пробивам колектора все пак. Приготвил съм колектор. Вече имам и дроселова клапа. Трябва да направя и ресивер от алуминий. Май ще се оглеждам за струг и фреза.....
    Поздрави!!
    Прикачени файлове
    Когато нямаме това, което ни трябва,
    ни трябва това, което имаме!

Коментар

Значи така.
      Извинявай че съм те подвел.
      Както каза пак може да стане ма с допълнителни операции...

Клапата от какво е?
      А този колектор прави ли му нещо вътре, гледам много лъскав

Поздрави!
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Да, щеше ми се да и направя на главата един напречен разрез за по подробно изследване, ама са "кът". Дросела е от баварец - събрах няколко модела, но този най ми хареса и ще работя с него. А колкекторите само съм ги изчистил малко - след интервенцията мисля да ги полирам още вън и вътре.
        Поздрави!!

Коментар

Най после ми остана време за работа по проекта - намалих размера на главата на 92.8 мм. и най после приготвих колекторите за монтиране на инжекторите. За сега съм доволен утре продължавам с рейката и дросела.
          Прикачени файлове

Коментар

Рейката, ресивера и дросела са завършени, вече почти всичко е готово, остана напасването на всички модули един към друг. Имам проблем с генерацията - моята е от две части. Трябва ми "малката". Ако някой има такава да помага. Поздрави!!!
            Прикачени файлове

Коментар

Много съм впечатлен от проекта с който си се захванал . Пожелавам ти да го завършиш успешно , и да пуснеш видео за да можем всички фенове да се порадваме. Още веднъж УСПЕХ.
              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Благодаря, колега. Старая се да документирам всичко, каквото правя. Желая ти успех и на теб с довършване на 69- ката. Поздрави!!!

Коментар

Браво Мишо!Благородно ти "завиждам" за времето и възможностите,които реализираш.Чакаме с нетърпение да се порадваме на новаторските ти проекти и да чуем галса на синия змей.Получих поздрави по брат ми,за което ти благодаря.Не мога да догодя звука на моя ГАЗ.Драго ми подсказа,че ауспуховата ти система е от Форд-Транзит.Ако имаш възможност дай малко пояснения.Благодаря предварително!Успехи!!!
                  088пет16пет3пет7

Коментар

Венци, за съжаление не мога да отделя толкова време, колкото бих искал и проектите се придвижват по бавно, от колкото очаквах, но.... колкото - толкова. По въпроса за гърнетата - моето е от Форд транзит микробус. Направих го още с жуковия мотор, после и с волговия добре звучи. Взех и за Жоро. Ако искаш ще проверя при "фордовете" за същия модел и ще ти кажа.
                    Поздави!!!

Коментар

Ама му вземи и резонатора(това най-малкото), защото Газката му е "ловна" и той иска джипа да е максимално тих.
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                        Ама му вземи и резонатора(това най-малкото), защото Газката му е "ловна" и той иска джипа да е максимално тих.
                        E, чак пък максимално тих няма как да е ,но да е в нормите.Преди промяната бях с едно голямо елипсовидно незнам от какво бе и работеше много добре,но е кърпено.
                        088пет16пет3пет7

Коментар

Първоначално публикуван от misho5kov Преглед на мнение
                          Венци, за съжаление не мога да отделя толкова време, колкото бих искал и проектите се придвижват по бавно, от колкото очаквах, но.... колкото - толкова. По въпроса за гърнетата - моето е от Форд транзит микробус. Направих го още с жуковия мотор, после и с волговия добре звучи. Взех и за Жоро. Ако искаш ще проверя при "фордовете" за същия модел и ще ти кажа.
                          Поздави!!!
                          Да разбирам,че е само едно в системата или последното голямото на Транзита - дизела?
                          088пет16пет3пет7

Коментар

• От: До: Газ 69 А - Пълно преобразяване!!!

Най после - запали и работи. Трябва да се сменят дюзите и MAP-a, posle VE table да се измисли, но за сега това.....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:inj2.jpg
Прегледи:1
Размер:150.6 КБ
ID:5179916Натиснете снимката за да я уголемите

Име:inj6.jpg
Размер:121.9 КБ
ID:5179917Натиснете снимката за да я уголемите

Име:inj5.jpg
Размер:182.0 КБ
ID:5179918Натиснете снимката за да я уголемите

Име:inj1.jpg
Размер:170.4 КБ
ID:5179919Натиснете снимката за да я уголемите

Име:inj4.jpg
Размер:138.1 КБ
ID:5179920Натиснете снимката за да я уголемите

Име:inj3.jpg
Размер:178.3 КБ
ID:5179921

Коментар

Браво! Пусни клипче да го чуем.
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Днес очаквам правилния МАР сензор, ако всичко е наред утре ще се возя и ще снимам клипче. Поздрави!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X