Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълна промяна - Газ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пълна промяна - Газ 69

Браво момци !Още една газка е попаднала в правилните ръце,или както се казва - намерила си е майстора.
    Продължавайте напред!
    Успех!
    Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Благодаря за отговора!А възможно ли е по някакъв начин да се свържем с този арменец,може пък да се намери сега или след време, този така търсен брезент
      ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
        Респект,пред работата която сте свършили,когато слагах моя,двигател,смених,двойната,шайба,и сложиш обикновена перка и влезе без да режа купето.Колеги аз,ли не регулирам тези дифове,тук във форума,битува мнение че когато се кара с шпер ,и тракторни гуми се чупят много полуоски.При нас освен тракторни гуми в гората не се признава друга гума.Аз имам 1-2 счупени полуоски,и над 20 пиньони и корони .Като казвам това имам предвид че през 2003г.бяхме първите който,почнахме да караме в състезанията по offroad с такива гуми.И досега не сме карали други.
        Явно задкормилното устройство нещо не е в ред.Просто друга причина не остана за толкова много проблеми и дефекти.

Лекува се със смяна или забрана за достъп до такава техника
        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Колега,явно си прав.Щом една кола,дава дефекти.а при мен са 3-4.значи трябва да смени ме шофьора.Но с нещо трябва да ходи ме на работа.

Коментар

Колега браво,с теа гуми и този двигател ще си много напред в гората.Кога ще дойдеш да го пробваш в Тетевен,да направиш една разходка в Неделя с наща банда тук.Тази Неделя ще правим преход,Тетевен-Василюво-и по билото хижа Ехо.Ще е страхотно,който иска да заповяда,тел.ми е 0888659642-Ники
            [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

Коментар

Първоначално публикуван от niko82 Преглед на мнение
              Колега браво,с теа гуми и този двигател ще си много напред в гората.Кога ще дойдеш да го пробваш в Тетевен,да направиш една разходка в Неделя с наща банда тук.Тази Неделя ще правим преход,Тетевен-Василюво-и по билото хижа Ехо.Ще е страхотно,който иска да заповяда,тел.ми е 0888659642-Ники
              Мерси още веднъж за поканата, но в момента джипа с който вероятно смея да тръгна толкова далече, освен този разбира се още е в бокса
              и можеби няма да се видиме през Май
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Здравейте колеги малко по темата.Вчера газката претърпя счупване на ресор и днес беше отремонтирана.Също така вече има и поставена газова уредба.Че на бензин ще ни изсуши.Ето и малко снимков матерял.
                Прикачени файлове
                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Страшен,номер!Браво момчета,супер сте.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    Страшен,номер!Браво момчета,супер сте.
                    От времето на джипа е Някга хората са се били за такъв
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X