Какво толкова му се чудите. преди 8-10 години като стана популярна нео-ретро вълната в дизайта на автомобили се родиха разни коли, като Крайслер РТ круйзер, Ню Бийтъл, Форд Тъндърбърд, Новото Мини Тойота FJ круйзер. За да не изостане от тенденцията Газ сътвори този урод - Комбат. Съответно уродливото чудо не предизвика нищо освен мръщене на нос и за никакво производство и дума не можеше да става...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
не съм искал да пускам нова тема, още повече че няма никаква информация за "новият" ГАЗ в нея.
просто някой беше пуснал линк към новите савеЦки автомобили и тази снимка ме впечатли, а някой мод е решил че ще се получи нещо полезно като го резне и направи нова тема.
моля, ако някой не допълни темата с нещо полезно - да бъде изтрита!
такава грозотия за пръв път виждам..........старата е много по красива а и го няма този тон пластмаса главната разлика е че единият е бил военен а новият-грозен и за кафенетата и с тея смешни извивки,фарове.......... бих го купил само ако ми дават 10 000 000 след това
ПП тигр е с поне 100 000 пъти по добър дизайн
За едни е грозен-за други хубавВсеки има различен вкус-на мен лично ми харесва ако има качествата в проходимоста като стариятА пластмасите бих ги махнал веднага-поне някой от тях.
днес разглеждах моделите на ГАЗ и останах очарован от АТАМАН /на външен вид и интериор/.. ОСвен ТТ данни от интернет, някой има ли повече информация, напр. возия, окачване ,цени, предварително брагодаря...
Какви цени от прототип направен в 1 екземпляр който никога няма да бъде произвеждан?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Жалко, но все пак мисля, че може би ще го вкарат в серия, какво пък им пречи...
Да в ГАЗ наистина ще вкарат нов модел в серия съвсем скоро. Това е предишното поколение Крайслер Себринг с малко променен дизайн. Това е новата Волга... Толкоз с новите неща... Който плаща вечерята, той поръчва музиката.
Да в ГАЗ наистина ще вкарат нов модел в серия съвсем скоро. Това е предишното поколение Крайслер Себринг с малко променен дизайн. Това е новата Волга... Толкоз с новите неща... Който плаща вечерята, той поръчва музиката.
дам.... до колкото разбрах са купили цялата производствена линия на Себринга..... има да правят сега Волги с десетилетия....
Е къв е проблемът? Купи си такова за 50 000 долара - линията ще се изплати по-бързо и след три години ще почнат да правят други.
Или не знаеш за сметка на кого моделите се сменят често?
Дълбоко заключение, няма що.
Коментар