Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов модел ГАЗ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов модел ГАЗ 69

До: Нов модел ГАЗ 69

"Е я паднах" Няма чар като старата
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Какво толкова му се чудите. преди 8-10 години като стана популярна нео-ретро вълната в дизайта на автомобили се родиха разни коли, като Крайслер РТ круйзер, Ню Бийтъл, Форд Тъндърбърд, Новото Мини Тойота FJ круйзер. За да не изостане от тенденцията Газ сътвори този урод - Комбат. Съответно уродливото чудо не предизвика нищо освен мръщене на нос и за никакво производство и дума не можеше да става...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

някой пак си е играл с ножицата

не съм искал да пускам нова тема, още повече че няма никаква информация за "новият" ГАЗ в нея.

просто някой беше пуснал линк към новите савеЦки автомобили и тази снимка ме впечатли, а някой мод е решил че ще се получи нещо полезно като го резне и направи нова тема.

моля, ако някой не допълни темата с нещо полезно - да бъде изтрита!

Коментар

Аз съм разделил темата защото беше пуснато в форума за Нива,а видно от снимките в случая става дума за Газ

Коментар

такава грозотия за пръв път виждам..........старата е много по красива а и го няма този тон пластмаса главната разлика е че единият е бил военен а новият-грозен и за кафенетата и с тея смешни извивки,фарове.......... бих го купил само ако ми дават 10 000 000 след това
            ПП тигр е с поне 100 000 пъти по добър дизайн

Коментар

Едно от многото автомобилни недоразумения
              sigpic УАЗ-452

Коментар

новия газ нема ништо обшто с стария ие много грозен ако е наследил проходимоста от стария става за нешто иначе като цяло е отврат и особено цвета

Коментар

За едни е грозен-за други хубавВсеки има различен вкус-на мен лично ми харесва ако има качествата в проходимоста като стариятА пластмасите бих ги махнал веднага-поне някой от тях.

Коментар

днес разглеждах моделите на ГАЗ и останах очарован от АТАМАН /на външен вид и интериор/.. ОСвен ТТ данни от интернет, някой има ли повече информация, напр. возия, окачване ,цени, предварително брагодаря...

Коментар

Какви цени от прототип направен в 1 екземпляр който никога няма да бъде произвеждан?
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Жалко, но все пак мисля, че може би ще го вкарат в серия, какво пък им пречи...

Коментар

Първоначално публикуван от afrikancho Преглед на мнение
                          Жалко, но все пак мисля, че може би ще го вкарат в серия, какво пък им пречи...
                          Да в ГАЗ наистина ще вкарат нов модел в серия съвсем скоро. Това е предишното поколение Крайслер Себринг с малко променен дизайн. Това е новата Волга... Толкоз с новите неща... Който плаща вечерята, той поръчва музиката.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                            Да в ГАЗ наистина ще вкарат нов модел в серия съвсем скоро. Това е предишното поколение Крайслер Себринг с малко променен дизайн. Това е новата Волга... Толкоз с новите неща... Който плаща вечерята, той поръчва музиката.
                            дам.... до колкото разбрах са купили цялата производствена линия на Себринга..... има да правят сега Волги с десетилетия....

Коментар

Е къв е проблемът? Купи си такова за 50 000 долара - линията ще се изплати по-бързо и след три години ще почнат да правят други.
                              Или не знаеш за сметка на кого моделите се сменят често?
                              Дълбоко заключение, няма що.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X