Брезент, механизъм за чистачки, огледала за обратно виждане, гумени уплътнение между фарове и калници, стопове руски, електрическа инсталация, стойка за боен фар, мигачи предни, радиатор, стартер, гуми 6,50 - 16 руски, шпригли, седалки; това са частите от който се нуждая най спешно
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газ 69 търся резервни части
Свий
X
-
От: Газ 69 търся резервни части
Здравейте Колеги опитвам се да въстановя ГАЗ 69 и изпитвам затруднение при намирането на резервни части , ако някой може да помогне ще съм благодарен !Първоначално публикуван от malzika Преглед на мнениеБрезент, механизъм за чистачки, огледала за обратно виждане, гумени уплътнение между фарове и калници, стопове руски, електрическа инсталация, стойка за боен фар, мигачи предни, радиатор, стартер, гуми 6,50 - 16 руски, шпригли, седалки; това са частите от който се нуждая най спешно
-
Пробвай при Слави от Горски Извор има повечето от нещата, дреболиите ще трябва да си ги търсиш сам от донори.Първоначално публикуван от malzika Преглед на мнениеЗдравейте Колеги опитвам се да въстановя ГАЗ 69 и изпитвам затруднение при намирането на резервни части , ако някой може да помогне ще съм благодарен !
телефона му е: +359 888 248 480
Газ 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
гр Монтана еконт-офис театара Борил Каменов 0887515611Първоначално публикуван от са6о Преглед на мнениеЗдравей. Разполагам с чисто нова ел. инсталация , с която мога да се разделя. При желание- звънни.
От София съм 089 996 0909 Сашо.
Коментар
-
Колега имам мигачи употребявани ..но здрави...Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
-
здравейте, имам интерес телефон за контакт и цена колегаПървоначално публикуван от Zahari Преглед на мнениеКолега имам мигачи употребявани ..но здрави...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар