Здравейте колеги,нов съм в под форум на Газ 69.Изчетох почти всички теми но не открих категоричен отговор на моята дилема.Искам да монтирам хидравлична кормилна кутия на моят Газ 69,и въпроса ми е от каква марка кола да търся хидравлична кутия.Коя кутия ще пасне най-добре на рамата?Предпочитам монтажа да е вътрешен зад предната греда.И някоя снимка на ваш монтаж много ще ми помогне?Благодаря!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Въпрос за кормилна кутия

Свий

X
- 

От: Въпрос за кормилна кутия

Лъжеш, не си гледал внимателно Търси сектор от BMW Е34 (5ца). Виж в моята тема, има снимки на монтажната планка, в темата "Част от житието на един боец-ГАЗ69" също нагледно е показан монтаж

Газ 69 2.4i Търси сектор от BMW Е34 (5ца). Виж в моята тема, има снимки на монтажната планка, в темата "Част от житието на един боец-ГАЗ69" също нагледно е показан монтаж

Газ 69 2.4i
 Густо майна, пътят свърши !!!
 GSM: О895 7О6О59

- 

Ако става от Мерцедес имам една за продаване.
 Така като гледам няма причини да не станеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

Мерцедесовата или поне на някой модели върти на обратно, но може и да грешаПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАко става от Мерцедес имам една за продаване.
 Така като гледам няма причини да не станеГаз 69 2.4i
 Густо майна, пътят свърши !!!
 GSM: О895 7О6О59
 Коментар
- 

Не съм насаждал на Газка 
 Предната щанга ли е управляваща или задната?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

След празниците мога да я снимам как е на колата ако има интерес. От Ц250 еИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар