Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Новата ми придобивка УАЗ-69

Свий

X
- 

От: Новата ми придобивка УАЗ-69

Честитутка 

Имам едни мостове от ге дето ще му заспят като плестница на нос И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

Естествено. Не му го пиша да се намирам на приказкаПървоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнениеЧестито и от мен.

ПС. turtey това с мостовете на Г-то май е по-добрият варянт за 100% блокаж И на ширина заспиват.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ И на ширина заспиват.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

Благодаря на всички, Драго двигателя е нейния си свещите са като на третокласник главата (между другото ми трябват) Търтей не ме пали излишно ного ного не ми требе Румен знае, но аз точно това исках да е с 4 врати и максимално автентична. А иначе имах и Г-класа и двигатели сменях и неостанах очарован. (слаб сам с компютрите и затова много много не сам писал за патилата.0898532785-КИКО
 Коментар
- 

Е те с тая дивотия ако се занимаваш ,тогава вече те товарим и направо у психиатрията .Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеБлагодаря на всички, Драго двигателя е нейния си свещите са като на третокласник главата (между другото ми трябват) Търтей не ме пали излишно ного ного не ми требе Румен знае, но аз точно това исках да е с 4 врати и максимално автентична. А иначе имах и Г-класа и двигатели сменях и неостанах очарован. (слаб сам с компютрите и затова много много не сам писал за патилата.
 Коментар
- 

Е оти бе Руми азар имам и окачване от от тойота .Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнениеЕ те с тая дивотия ако се занимаваш ,тогава вече те товарим и направо у психиатрията . 0898532785-КИКО 0898532785-КИКО
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар