Колеги отдавна исках да направя тази тема но все не остава време. Искам да споделя с вас всичко което неправихме с моята машина от есента до сега. Газката имеше нужда от "козметичен" ремонт които си мислех че ще стане за 10тина дни, а то се оказа направо цялостен ремонт на купе и шаси
. Като се почна от "задницата"

после вежди и прагове от ляво

а после и дясната страна по същия начин барабар с пода и шасито

сменяне на рамката с стаклото незнам дали на други колеги се е случвало но моята беше адски изгнила. Също така малко преработихме предните калници и заменихме бронята изцяло.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЪЖИВЯВАНЕТО НА ВЕТЕРАНА
Свий
X
-
От: СЪЖИВЯВАНЕТО НА ВЕТЕРАНА
Много зависи къде и как е съхранявана. Моята е 58 и не е кърпена никъде. Има ръжда лека само отдолу, но нищо сериозно!Първоначално публикуван от STAECA Преглед на мнениеАбе и аз мислех че не е толкова зле,абе не е чак колкото изглежда
ама пусти мерак а и колата е 62ри небор така че маи си е нормално.
Ще кача и снимки на машината в деиствие.
Поздрави за работата, харесва ми как си направил предницата
Газ 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
Мерси колега ще кача снимки на напълно готогат машина, а за състоянието да има и по здрави от моята ама тази е каране над 30 годинки в лугата, няма зимен сезон да не е използвана на 100% и аз лов в гората и за основна кола зиматаПървоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнениеМного зависи къде и как е съхранявана. Моята е 58 и не е кърпена никъде. Има ръжда лека само отдолу, но нищо сериозно!
Поздрави за работата, харесва ми как си направил предницата
Коментар
-
Ооооо колега те комшиите дори акълидаватПървоначално публикуван от krasivl Преглед на мнениеИма снимки на тротоара,там ли се прави,комшиите не се ли сърдят.
Като го направиш още толкова години ще изкара.
Коментар
-
Ето и малко снимки на "задницата" на почти заварсеният ремонтстоиката я правихме с колегата ама доста ни озори, но мисля че се получи доста добре особено с този амортесиор да я даржи да не пречи на капака когато е отворен. Стоповете са леко диодни и ме кефят много ама и искат пазене в гората.
Коментар
-
Браво! Сега видях темата страхотно
Само предлагам, стоповете защо не ги окопаеш в калника, седят много хубаво като е само стъклото отзад. Има много снимки из руските сайтове.
Успех и не жали материял и снимки
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Колега малко снимки от интериора, вътре предницата да видим .
Брезента поръчков ли е или ти си си го правил ? Много либерална махала, щом не пречат на творческите процеси ...
Нещо кавйорче няма ли да има отпред отзад ?
Коментар
-
Еииии ба'т Генчо ти нещо се базикаш с мене
ще има снимки и то какви!!! а ако ми дадеш некое и друго кавйорче ще го турним некаде.
Като кача снимките на машината в завършен вид колегите от форумаще оценяват твоят маисторлък
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар