Здравейте ентусиасти. Казвам се Живко и съм собственик на ГАЗ 69А от 3 години. От този период следя и публикациите в подфорума. Много мерак виждам при вас. Харесва ми! Вече 3 години се радвам на машината. Почти никакви проблеми не ми е създавала. Използвам я постоянно за лов, като товарна, и като втора кола ако "мерзавеца" е в бокса. Не се притеснявам да джиткам из София с нея. Лошото е, че постоянно ме спират полицаите от любопитство. Всяко лято я боядисвам и след това с кеф я вкарвам в храстите. Ловувам около Годеч и доста я натоварвам, а на нея все по хубаво и става. Не се чупи и не ме предава.

А това е Немско - Руския хибрид - да се похваля де!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нов
Свий
X
-
От: Нов
Под капака МВ123 - 200D закупен от предния собственик от "ГФР" на времето в "сандък" както се изрази той - т.е нов. Скорости също мерцедесови, газови руски амортесьори. Гюрука е винил с подплата от някаква дебела дамаска, Никакви други екстри. За това лято съм предвидил животи здраве - ролкейдж, но се колебая външен или вътре под бризента, а и нямам идея кой ще го прави и къде.
Коментар
-
От: Нов
Гюрука е винил с дамаска за подплата и е доста здрав като се има предвид, че държа колата пред блока - не е мръднал. Всяка пролет купувам по2-3 шпрея силиконови и го пръскам. Двигателя е МБ123 - 200D закупен от предния собственик от Германия 1970г - рециклиран т.е. - нов и сега е на 63000 км. Газови амортесьдри сложих това лято. Животи здраве смятам напролет да сложа и ролкейдж, ама се чудя дали да е външен или под гюрука, и кой и къде ще го прав
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар