Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят ГАЗ-69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моят ГАЗ-69

Добре дошъл в нашия подфорум! В Систематизираната информация на подфорума има качени книгите за ремонт и поддръжка. Свали си ги и прочети, как се регурира секторната кутия. Ако не се справиш ще ти помогнем. Напиши в профила си откъде си, за да не си дрънкаме глупости....
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Благодаря ви много колеги!От Пловдив съм сега ще видя да си го напиша и във профила.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka 23 Преглед на мнение
        Благодаря ви много колеги!От Пловдив съм сега ще видя да си го напиша и във профила.
        Колега и аз съм от Пловдив, ако имаш някакви въпроси или желание може да се видим, и да разгледаме газките . Газката в Пловдив ли е?Къде мога да я видя, аз се га ремонтирам малко моята и до седмица ще е на пътя
        Газ 69 2.4i
        Густо майна, пътят свърши !!!
        GSM: О895 7О6О59

Коментар

Здравей Аниматора!Газката за сега не е във Пловдив а е на село понеже не се заключва и брезентът като е скъсан и ни е страх със баща ми да е държим тук понеже нямам и гараж а вандали има много.Селото се казва Желязново от нас е на 12км живея до Ресторант ''Руски клуб''.Всяка събота и неделя съм там може да заповядаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X