Пожелавам ти успех на състезанието! За виждането не се притеснявай, Коста твърди, че като я подкара няма да слиза от нея. Ще я видиш на следващата клубна среща.
Благодаря за пожеланието , дай боже да се видим по скоро.
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коста отново изби рибата, браво за труда му и помоща на хората които са съдействали за този резултат
Виждал съм я в по разхвърляно състояние, и не си представях че ще изглежда чак толкова добре за толкова модифицирано нещо
Ако има начин ще дойда и аз
Едно голямо БРАВО, поздрави на Коста за труда, упоритостта и изобретателността !!!!!!
Адмираций за уникалната машина, с не търпение ще чакам да я видя на живо как се представя, все пак това е първата от този вид джипка в България !!!!!
И много удоволствие да ти доставя карането му !!!!!
Не мога да разбера как завива предния мост , не виждам хебел . Да не би да има друга система за заавиване , или качеството на снимките ми пречи да видя . Ако може някой който е видял "звяра" отблизо , да вдигне завесата , че ми е много интересно. Както казах по-горе няма да мога да дойда на 5ти , за съжаление.
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Хебела е от 452, първо пръта отива към кутията която е над моста, връща се назад под "краката" и с паразитен хебел, май беше и с цилиндъра от Виетнамката пак обратно напред до главината. а тази "черна кутия" взима движение за задния (преден)мост когато се зацепи
Този привод е маного добър при големи ходове защото колелата не изменят траекторията си (много малко, в сравнение с традиционните щанги които минават пред моста) при кълчене на моста.
Разбрах че имало проблем вчера с щангите назад, някой ще пясни ли нещо?
Хебела е от 452, първо пръта отива към кутията която е над моста, връща се назад под "краката" и с паразитен хебел, май беше и с цилиндъра от Виетнамката пак обратно напред до главината. а тази "черна кутия" взима движение за задния (преден)мост когато се зацепи
Този привод е маного добър при големи ходове защото колелата не изменят траекторията си (много малко, в сравнение с традиционните щанги които минават пред моста) при кълчене на моста.
Разбрах че имало проблем вчера с щангите назад, някой ще пясни ли нещо?
Хм , много интересно. Би било хубаво , да има още някоя снимчица , за да ми се изясни нацяло положението.
Е това е джип с колесна формула 4/4/4 .Такова освен едно американско не бех виждал.Това доказва че имаме гении в джипостроенето.Да е жив и здрав създателят му и да се прочуе в цял свят.
Коментар