Здравейте колеги.
Искам да сложа мостове от нещо друго с цел да стане бая по висока нивата. Как стоят нещата с КАТ.
					Искам да сложа мостове от нещо друго с цел да стане бая по висока нивата. Как стоят нещата с КАТ.

! Иначе, директно на въпроса - безнаказано може да се монтира на даден автомобил само нещо, което е сертифицирано за тази марка и район. Демек ако има някоя силова броня или двигателен мост, който си върви със сертификатите за движение из евросъюза, можеш да го монтираш на Нивата без да те заключат след това. За жалост, аз поне не знам някой да си е създал толкова грижи специално за детайли за Нива. Всичко е ""мейд бай "гараж-тунинг""
! Иначе, директно на въпроса - безнаказано може да се монтира на даден автомобил само нещо, което е сертифицирано за тази марка и район. Демек ако има някоя силова броня или двигателен мост, който си върви със сертификатите за движение из евросъюза, можеш да го монтираш на Нивата без да те заключат след това. За жалост, аз поне не знам някой да си е създал толкова грижи специално за детайли за Нива. Всичко е ""мейд бай "гараж-тунинг"" .
.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар