Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шок-тампон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шок-тампон

Колеги, много ли е фатално ако си измахам тампоните, които са вътре в предните пружини? Планките са им изчуряли, стойките също... А и си е голямо неудобство - при майстора няма елктрожен, а заварчика не може да разколачи колата.
    Та, ако взема да ги махна съвсем, какво повече от по-твърда возия ще се получи?
    "Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм."
    сър Уинстън Чърчил

От: Шок-тампон

няма да се получи твърда возия.махай ги

Коментар

Колега - махането е най-лесно. Но за какво са там според теб.
      Ако натовариш по-яко Нивата ще счупиш реактивната щанга.(стабилизиращата щанга) Само тези тампони ограничават хода нагоре.
      Патил съм. Две щанги сменях и стигнах до този извод.
      Какво ти предлагам? Махай ги, но на тяхно място сложи накакви други тампони (свободно стоящи вътре в пружината ). Те ще заместят свалените.
      Така съм направил аз . Успех !

Коментар

Благодаря, колеги. Смятам да Ви послушам и двамата. Махам ги слагам свободно движещети се в пружините, които ще са малко по-дебели от оригиналните, за да не се завъртат вътре.
        Още веднъж - благодаря!
        "Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм."
        сър Уинстън Чърчил

Коментар

Първоначално публикуван от morrt Преглед на мнение
          Колеги, много ли е фатално ако си измахам тампоните, които са вътре в предните пружини? Планките са им изчуряли, стойките също... А и си е голямо неудобство - при майстора няма елктрожен, а заварчика не може да разколачи колата.
          Та, ако взема да ги махна съвсем, какво повече от по-твърда возия ще се получи?
          Моите също ги махнах тази Зима,като сменях втулките на носачите.За сега-/вече около 15 000км./ нямам проблеми,въпреки че почти всеки ден съм по пресечени терени.
          Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X