Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телевизия ВАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Телевизия ВАЗ

От ВАЗ пуснаха телевизия, която ще се излъчна онлайн. По нея ще излъчват всичко, което е свързано със завода - история, автомобили, личности и т.н.
    Приятно гледане! : -)

Телевизия ВАЗ

От: Телевизия ВАЗ

В следващия половин час ще дават за новата Лада Нива М!
    Последно редактирано от Малкия Румба; 03-08-10, 23:14.

Коментар

Гледа ли го? Дай някаква информация.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
        Аз го гледах.Типично по руски уж колата е променена и обновена,но всъщност това е в съвсем тесни граници.Външността е абсолютно същата,като на модела 21213-214.Изключение правят единствено предните мигачи и габарити,които стоят някакси по-видими и забележими.Има промени в окачването с цел подобряване плавността на движение с високи скорости по неравен път.Направи ми впечатление и изцяло новото разположение на задните амортисьори-руснаците твърдят,че така автомобилът реагирал по-адекватно и точно при резки маневри с волана.Съединителят вече не е руския,а марка VALEO-/с него се боравело много по-лесно,силата на натиск върху педала е спаднала значително/.Ресурсът бил в пъти по-голям.Карета на карданите вече не са тип "кръстачка",а са от типа на тия на предните полуоси.Арматурното табло също е ново,има и дигитални уреди,но не забелязах за какво са.Километражът е разграфен до 200км/ч.Изпитателите твърдят,че в този леко обновен модел на Нива виене,странични шумове и вибраций категорично липсват.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
          Аз го гледах.Типично по руски уж колата е променена и обновена,но всъщност това е в съвсем тесни граници.Външността е абсолютно същата,като на модела 21213-214.Изключение правят единствено предните мигачи и габарити,които стоят някакси по-видими и забележими.Има промени в окачването с цел подобряване плавността на движение с високи скорости по неравен път.Направи ми впечатление и изцяло новото разположение на задните амортисьори-руснаците твърдят,че така автомобилът реагирал по-адекватно и точно при резки маневри с волана.Съединителят вече не е руския,а марка VALEO-/с него се боравело много по-лесно,силата на натиск върху педала е спаднала значително/.Ресурсът бил в пъти по-голям.Карета на карданите вече не са тип "кръстачка",а са от типа на тия на предните полуоси.Арматурното табло също е ново,има и дигитални уреди,но не забелязах за какво са.Километражът е разграфен до 200км/ч.Изпитателите твърдят,че в този леко обновен модел на Нива виене,странични шумове и вибраций категорично липсват.

Обновленная Нива - Лада 4x4
          Последно редактирано от Малкия Румба; 09-08-10, 23:51.

Коментар

Новият кардан можел да се сложи и на старите модели директно.

Коментар

Новият кардан можел да се сложи и на старите модели директно.
              Може,но мисля че ще е доста парички.За сметка на това пък с тези карета би трябвало да издържа по-голям междуремонтен пробег.На стария кардан-/задния/ карето до дифа изкарва най-много 20 000км. и получава огромен луфт.Дано с новите карета,"облечени" в маншони ресурсът да е увеличен.

Коментар

Кажете как я подкарахте тая телевизия, на мен нещо не ми се получава ???
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                  В следващия половин час ще дават за новата Лада Нива М!
                  Вчера я видях! Още нямаше масло по задния мост. Някак странно оцъклена е с тези мигачи. : -) С ново табло - уреди и дизайн. Може и да е с фабрични подкалници. Тази беше от Варна. Симпатична е. Чудно, колко ли ще живее?

Коментар

Радио Лада!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X