Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на Лада Нива :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за покупка на Лада Нива :)

първо да кажа здрасти и че тука има доста сериозни хора с богати разбирания
    по темата:мисля че ще мога да си намеря такъв автомобил за малко пари,и е бил служебен.
    четох доста в тоя форум,доста оплюват тия машини-навсякъде чувам че мн често се чупели,все дребни работи но често и т.н
    май и към 15/100 газ гори...та струва ли си покупката,тъй като и ще ми е първи автомобил....като цени на части,управление на колата,ядове и всякакви други.абе изобщо искам искрени мнения за да бъда подготвен а,и забелязвам че май и колкото е по-възрастна колата толкова е и по здрава...ами това е за сега ако се сетя друго пак ще питам.от сега благодаря за отговорите.

Re: покупка на лада нива

Здравей и добре дошъл в форума За Нивата има много писано и ако потърсиш-ще намериш много мнения които ще ти бъдат от полза.Аз самият карах Нива и съм доволен от нея-но след като си я направих,кърпих,усилвах и т.н. сам-защото иначе не става.Нивата има предимство с евтините части-но това предимство е само ако си разбираш и си я правиш сам-защото в сервиз със сигурност ще ти вземат много повече за работата отколкото струват частите.Нивата е добър вариант за човек на който му се занимава да ремонтира и има поне малко условия за ремонт защото тя дава доста дефекти и се чупи сравнително често.
    Ами успех колега и моето мнение е че за парите си-Нивата не е лоша джипка По добре ако си се навил за Нива-купи някоя на старо и си я направи сам за да си доволен.

Коментар

Re: Съвет за покупка на Лада Нива

Първоначално публикуван от vovka Преглед на мнение
      мисля че ще мога да си намеря такъв автомобил за малко пари,и е бил служебен.
      .
      Името на фирмата от която ще го купуваш да не би случайно да започва с "б"?
      Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X