На последния гаранционен преглед на Нива 21214 техникът реши да ми регулира съединителя, който си беше добре и докато го спра, го размести. Като тръгнах за работа усетих, че не е добре. Качих я на канала, за да я оправя, но между пода и втората подкартерна ламарина видях планката, в която влиза шпилката, но без никакви гайки по нея. Доколкото помня, на предишната ми Нива 21213, реглажа на съединителя се правеше както този на ръчната спирачка... Знае ли някой как точно, стъпка по стъпка, се регулира амбриажа на 21214?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съединител (амбриаж) на Нива 21214
Свий
X
-
От: Съединител (амбриаж) на Нива 21214
Монтьора е забравил да ги сложи. Не ми се пише толкова много, но е лесно да си го регулираш. Ето един линк, свали си мултимедийното ръководство, което и да е от големите и ще се справиш.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=11903Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
-
Към кой ти е гаранцията? По тия "официални" сервизи са направо да хванеш единия и да удариш другия, от пипане по колите ще ги потрошат още повече. Нямам думи просто... Аз няколко години подред се мъчих при такива мърлячи.Александър
Коментар
-
Абе аз точно то този сервиз съм относително довелен. Макар и да са изключително мързеливи. Имат един майстор който е свестен (поне до преди година), другите само се мотат. Аз като принцип след всяко посещение при тях ходих и при един познат на който имам вяра да погледне какво са свършили.
Коментар
-
За този сервиз (той е към Булавто-вносител на Лада) мога да ви кажа следното. Преди няколко месеца е взет под аренда от някакъв пич от Паздарджик, който го раздава шлайфист там освен всичко друго. Майсторите са си същите, но честно казано не съм доволен от тях. Цените съм им относително високи, а ако не седиш на главата им да ги гледаш сигурно нищо няма да свършат. Такива са във всички сервизи на Лада (може би в повечето сервизи изобщо, поне по впечатления от Hyundai). Не могат да се мерят с идиотизма на ЕМК - 33 (тях нама кой да ги стигне), но все пак едно на ум...Александър
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар