Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не си купувайте ВАЗ 2131

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

да се сравнява здравината на Нива с тази на Паджеро и Ленд Крузер е меко казано смешно...

Нивата отдавна ще се е разпаднала на километрите, на които горните джипове стигат до България... Да не говорим, че след "новия внос" се карат с години без никакъв ремонт...

За проходимостта също много пъти е спорено/писано...
    Твърдението, че Нивата е най-проходимия джип си е чист фолклор...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: Не си купувайте ВАЗ 2131

Абе хора що спорите за глупости? Аз имам нива 2131 и ми върши добра работа. Разбира се във всеки момент ако мога бих я сменл за нова Toyota или Nissan , но не е там работата. Мразя изказвания от рода
      не си купувайте еди си какво си.
      Щом нещо го има на пазара и се е задържало там (30-ина години късата база и 12 дългата) като нивата значи има и положителни страни.
      4x4=16

Коментар

Колеги,"Нивата" въобще не е за подценяване.

Коментар

Н е е наистина,а и както спомена един колега,много ловци с лъскави джипове като отидат до сборния пункт,слизат от тях ,заключват ги и се качват на изпитаните УАЗ и Нива.
          Какъв е проблема на Нивата,щом на такова юркане по лововете издържа без да е преправяна,щом може да вози 8 човека и пак да не се счупи?

Коментар

"Нивата е най-доброто от руската автомобилна промишленост" така казват запознатите...
            В момента очевидно се внасят 2-ро качество за "по-евтино"...

Вече веднъж писах за личния ни опит отпреди 10-ина години с две Самари... Първата беше явно експортно изпълнение и за 2 години даде само един дефектен амортесьор /счупено ухо/, откраднаха я... Втората беше трагедия - за 1 година поне 5 дефекта /да се разбира закъсване на път/ - бензинова помпа, карбуратор... Още от магазина излезе с течащ резервоар и скърцащо табло, не можа да запали поради незакачено жило на смукача...

Накратко чудесна концепция, ужасно изпълнение...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Търсенето, покупките на нови Ниви в България е голямо. Аз например чаках над три месеца и половина да ми я доставят и може би щях да чакам още ако през последния месец не им досаждах постоянно. Едва ли се произвеждат отделно коли за BG и западна Европа. Не съм доволен от качеството на боядисването и честно казано доста се двуомих да ли да я взема, но тъй или иначе след време тук там ще се одраска, пък и следващата едва ли щеше да бъде по-различна и я взех. Търсенето и на запад е голямо. Вижте цените в чуждите сайтове. Тук в България е най-евтина. А за тези пари тя си има своите достойнства. И както беше казал един колега някъде из форума, цитирам по памет - аз си я харесвам но във всеки един момент бих я сменил за нов Нисан или Тойота. Въпрос на възможности за нов автомобил.
              Последно редактирано от fireman160; 20-02-07, 19:11.
              Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

За цената си-Нивата е една отлична джипка-говорим все пак за нов джип или както някой и казват suv

Коментар

..всички казват "за цената си е много добра". каква и е цената? някой гледал ли е цените наистина от тези които пишат тук? нива на 17-20 години почти пред разпадане започва от около 3500-4000 лв!!!! кой я купува тая скраб за да стои цената толкова високо като за дайхацу с по-малко забележки от нивата или малко ръждясала витара (пак по-малко от нивата)? не мога да си представя че това е само сантимент или абсурдната логика за "ефтината подръжка" която никой не казва че макар и "ефтина" е постоянна за да е в движение това изчадие. относно проходимоста - рядко ще се случи да закъсаш някъде с едно роки/фероза/витара от където нивата ще мине. просто ще е частен случай...струва ли си това наказание за този частен случай?!
                  "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

ами какво и е на нивата толкова пари толкова автомобил,но въпреки всичко върши работа а пак ако е нова още по добре,колкото за подръжката е в пати по евтина отколкото на некой западен сув защото ги имам и двете и като ида за ремонт на нивата ми се струва направо ебати евтинията в сравнение с другата кола)

Коментар

Първоначално публикуван от аспарух Преглед на мнение
                      Н е е наистина,а и както спомена един колега,много ловци с лъскави джипове като отидат до сборния пункт,слизат от тях ,заключват ги и се качват на изпитаните УАЗ и Нива.
                      Какъв е проблема на Нивата,щом на такова юркане по лововете издържа без да е преправяна,щом може да вози 8 човека и пак да не се счупи?
                      Познавам лично точно такъв ловец,който при това е собственик на автосервиз.
                      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X