Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да монтирам резервната гума ...
Свий
X
-
Как да монтирам резервната гума ...
Последно редактирано от lada_niva123; 31-05-10, 20:07. Причина: забележка от страна на супер модератораТагове: Няма
-
От: Как да монтирам резервната гума ...
Първоначално публикуван от lada_niva123 Преглед на мнениеНе се сещам.Помогни с още инфо.Но най добре да си е отпред в коша на ДВГ аз наща не съм се и замислял да я местя да ми саздава главоболия само
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Има и легитимни причини за преместването на резервното колело, макар и малко. Поставянето на по-едри гуми или двигател, например. Лошото е, че нивовската задна врата е крайно неподходяща като конструкция.
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеПросто казвам, защото в момента е доста модно да се слагат газови бутилки на мястото на резервната гума... Не вярвам някой газаджия да монтира така уредба на Нива... но всъщност знаеш ли какво правят хората за пари?За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от lada_niva123 Преглед на мнениеЗдравейте , колеги! Някой може ли да ми каже , как мога да монтирам резервната гума на задната броня на моята нива(с цяла врата е)?!? Ето го и моят
... Помогнете с идей !
(така добре ли е вече?)
[ATTACH=CONFIG]213695[/ATTACH]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеИ като е фулл-макс ботилката като прегрее колата и какво става :Д:Д:Д буууууммм
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар