1. Значи оказва се, че цилиндърчетата на спирачките постоянно се прецакват и маркучите и те. Цитирам какво ми казаха от сервиза. Като се прибрах днес с нивата по лявото колело имаше спирачна течност. Закарах я до сервиза, но ми казаха, че тр да си купя цилиндърче, защото те нямали. Утре ще я свърша тази работа. Пиши ако не те затруднявам от какво може да е този проблем с постоянното изхвърляне на маркучи/цилиндърчета.
2.Другия дерт е, че ключалките на вратите не бачкат. Видян на един сайт за резервни чаркове, че има по 20 кинта бройката мисля, че беше - смяната проблемна ли е или мога да го направя и сам?
3. Третия дефект е ключа на стартера. Много трудно се върти и искам да го сменя, но не знам след като има имобилайзер дали това е възможно?
4.И последния проблем е, че нито една от двете седалки не се свива т.е. задните седалки остават неизползваеми.
2.Другия дерт е, че ключалките на вратите не бачкат. Видян на един сайт за резервни чаркове, че има по 20 кинта бройката мисля, че беше - смяната проблемна ли е или мога да го направя и сам?
3. Третия дефект е ключа на стартера. Много трудно се върти и искам да го сменя, но не знам след като има имобилайзер дали това е възможно?
4.И последния проблем е, че нито една от двете седалки не се свива т.е. задните седалки остават неизползваеми.
1. Спирачната система на Нива не е от проблемните и понякога с години не се пипа. Наблюдаваните от теб неща навеждат на мисълта за ментелива спирачна течност. Тя разяжда всичко гумено по уредбата. Моето предложение е да я смениш с промиване по всички направления и да си готов да до-смениш всички гумени детайли (маркучи, маншони, гумени пръстени на буталцата). Може и да се стабилизират нещата. За да не налиташ на ментета, купувай Приста Дот4 - ментета няма, защото е евтина, а стандарта все пак покрива.
2. Сменял съм, не беше сложно, не съм и запомнил.
3. Нямам представа от тия с имобилайзера. Подозирам, че в тях няма нищо сложно. На повечето коли интересните неща са в компютъра, а в ключалката няма нищо.
4. Сигурен ли си? На моята седалките не се свиват, а се завъртат напред около ос в предната част. Няма какво да се счупи, освен някой да ги завари. Има поне три вида нивовски седалки, не знам кой е твоя случай.
Коментар