Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Средно гърне от 21213 на 2121

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Средно гърне от 21213 на 2121

Втора употреба ли ти е гърнето от Самара? Каква е цената?
    Едва ли ще ме глобят засега. Карам в гората, ама животните ме чуват през 3 баира , което е кофти. Четох за разни резонатори и т.н. Просто новото гърне стана фобре и не ми се маха пак. Много разходи станаха. АКо има възможност да сложа нещо допълнително от някоя морга ще е най-добре. Въпроса е съвет какво да бъде, да не се набутвам излишно. В краен случай да си взема едно задно само, ама пак какво да е. И предпочитам пак на старо, че сменях на другата ми кола и ме одраха.

Коментар

От: Средно гърне от 21213 на 2121

Няма такова нещо като втора употреба гърне. Т.е. може и да има, но то все едно е консуматив.
      На мен цялата ми изпускателна система е поръчкова, защото отзад вместо гърне има газ. Просто, като се продъни "задното" гърне влязохме в склада с ролетката и си изнамерихме.

Коментар

От: До: Средно гърне от 21213 на 2121

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
        На старта Нива бях сложил от тези http://www.aspo-bg.com/index.php?lan...ction=products и бях супер доволен.
        И на моята сложих такива, смених и двуцевката и не можах да си позная колата....Много съм доволен, плюс това не са и скъпи.
        Лада НИВА не избира пътя, тя просто върви напред...
        0887686779 Краси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X