Та дойде време да го сменям моето, че му дойде времето и сега се чудя кое да взема. За старата Нива е едно късо и по-голямо на диаметър, а за новите е едно по-дълго и по-малко на диаметър. Чудя се дали ще има разлика, т.е. по-тиха работа ако сложа средното гърне от 21213. Някой има ли преки впечатления?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Средно гърне от 21213 на 2121
Свий
X
-
До: Средно гърне от 21213 на 2121
Когато исках да слагам такова гърне, питах в един сервиз за ауспуси (момчетата там си разбират от работата) и те ми казаха, че дори и ново гърне за Нива пак ще си е шумничко, общо взето за всички Лади. Като причина ми казаха че вътре нямало вата а били само ламарина. А аз искам да се чува само вдигателя, а не както сега и генерацията. Така че есента някъде мисля да отида да ми направят цяла нова генерация. За сега си карам със старите.
Коментар
-
На старта Нива бях сложил от тези http://www.aspo-bg.com/index.php?lan...ction=products и бях супер доволен.Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
На предишната ми Нива смених 2 и 3 гърнета с български от неръждавейка. Недостатък е само прекалено раздутата част на тръбите за сглобката и ги уплътнявах с азбестов плат. Карах с тях 10 г. без проблеми и така я продадох.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
От: Средно гърне от 21213 на 2121
Колеги, имам въпрос за ауспуха на Нива 1.7 . Преди време изкъртих средното гърне и селския майстор го махна и сложи тръба. Звука почти не се промени. Сега обаче изкъртих и задното гърне. То си беше и доста изгнило . Нямаше под ръка нивовско гърне и ми сложи някакво каквото има. По-малко е от стандартното и при подаване на газ и отнемане си гърми доста. Искам да питам ако намеря средно гърне дали ще звука намалее до поносимима сила? Дали мога да сложа някакво друго средно гърне за намаляне на звука? е ми се сменя това гърне, че първо станаха доста разходи, а и освен това там ми е теглича и ще има пак доста работа. Това са снимки на новото гърне.
Коментар
-
Средното гърне почти няма принос към шума. Мисля, че е и с различна конструкция от задното. Освен това, на тебе май са ти сложили отзад гърне, което е предвидено за средно (поне на обем го докарва).
Коментар
-
Не е зле да си напишеш града в профила. А комплект грънци няма да ти се размине - въпросът е кога. Съществува и риска да те глобят.
Аз в момента съм със задно от Самара - то така или иначе се намира до средното, имах избор и взех най-голямото. И пак бучи повече, отколкото аз съм съгласен да слушам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар