Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прави ли се Лада Нива в Турция?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прави ли се Лада Нива в Турция?

Здравейте на всички.
    Ще си купувам Лада Нива(2годишна) като сегашния и собственик я е закупил от НАР.Чета лоши неща за НАР.Даже някъде четох че НАР ги внасяли от Турция като там само ги сглобявали.Понеже работим с турци и ги помолих да питат CELIKMOTOR това е фирмата която ги продава в Турция да ги пита дали само ги продават или ги правят и отговориха че ги внасят от Русия.
    Та въпроса ми е НАР като фирма не си спазват гаранцията на автомобила или просто Ладите внесени от тях дават повече дефекти?

До: Прави ли се Лада Нива в Турция?

Честно казано и аз до този момент не съм чул нищо хубаво за НАР-Хасково-имам наблюдения на Нива,купена от тях-през гаранционния период общо взето колата не даде някакви сериозни дефекти и слава Богу,че като чувам влезе ли кола при тях на ремонт излизала по счупена.Разбира се дали е вярно не знам,но такава слава се носи.Иначе,това което ми направи впечатление при новата Нивичка е,че много бързо я хвана ръждата,въпреки че за тези 3 години почти кал и черен път не е виждала.

Коментар

Един мой роднина си беше взел Лада нива от града ми Хасково.
      За сега дефект не е показала за 2г. само един преден прозорец беше сменил нищо друго. Но и аз съм чувал и лошо и хубави мъдрости за НАР

Коментар

Моята е купена през 2006 год. от НАР - Хасково. Не е показвала дефекти до сега с изключение, че и смениха арматурното табло заради километража по време на гаранцията. Проблеми изобщо не са правили, бяха много любезни. Говоря за русенския им представител. Моята е разтоварена в Бургас но е обмитена на митница Капитан Андреево. Пише си го на фактурата. Колите въобще не ходят в Турция. Собственик на фирмата е Ердинч. Така, че колега всички Ниви си идат от Толиати. Няма турска сглобка. Има си митница.
        Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално дистибутор беше Лада България
          След дефолта в Руссия. Определено нямаше дистрибутор.
          После стана НАР/преди това взимаха от челикмотор/
          Сега не знам вече.
          Може и Елва да са дистрибутори на ВАЗ

Това е

Завод на ВАЗ в Турция няма.
          only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X