Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново електро въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отново електро въпроси

Първоначално публикуван от atanasovtr Преглед на мнение
    Не трябва да те притеснява всеки неизползван куплунг, ако всичко си работи. И аз съм намирал много такива дори и на нови руски автомобили. Предполагам, че сборката на кабели за подобни модификации е една и съща и затова на някои от тях остават неизползвани кабели и букси.
    Да, прав си... В случая мен повече ме притесни кабела за маса - доста дебела плетка е и изглежда доста сериозен, за да виси "хей така". Опитах се да отвия винт на пантата на капака и да го вържа там (както бе предложено по-горе), но не успях - не само са запекли, но са и боядисани гадините. Ще трябва сила

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
      Да, прав си... В случая мен повече ме притесни кабела за маса - доста дебела плетка е и изглежда доста сериозен, за да виси "хей така". Опитах се да отвия винт на пантата на капака и да го вържа там (както бе предложено по-горе), но не успях - не само са запекли, но са и боядисани гадините. Ще трябва сила
      Добре,нещо немога да схвана сега.Маста не тряба ли да е от двигателя към купето,защо от купето към капака или масовият кабел е захванат за двигателя,вижда се че влиза някъде към радиатора,ако е както при мен е от маската към капака.Доста пъти съм се чудил защо е така,може ли някой по-така с нещата да сподели

Коментар

Двигателят, купето и минуса на батерията трябва да са свързани дебело. Към капака - никаква идея нямам защо да сложили това, при мен няма. Възможно е при по-старите модели (с чукче) да е някаква борба с радиосмущенията.

Коментар

Нивата е 2005 година.Руско електронно запалване

Коментар

странна работа, я снимай?

Коментар

Снимки ще правя,утре по светло

Коментар

Ето снимка на въпросната маса
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                  Ето снимка на въпросната маса
                  Ясно - и аз така го разбрах. Явно при мен когато са пребоядисвали капака са забравили да го вържат. Мерси за снимката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X