Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ми специфичен болт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трябва ми специфичен болт

Колеги, оказа се, че ми липсва болта, който държи ръчката за плъзгане на лявата седалка. Те са два от двете страни, главите им са шестогран, кухи са и резбата е отвътре.Този се намира под пластмасовата кора и нямам представа как е изпаднал. Никъде не можах да намеря такъв, ако някой ми помогне, ще почерпя богато! От Русе съм, тел 0887417027!
    Последно редактирано от Ясен; 25-02-10, 15:58. Причина: смислено заглавие

До: Колеги, помогнете!

А стругар неможе ли да свърши работа ?
    Поздрави!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

До: Трябва ми специфичен болт

Първоначално публикуван от Umor Преглед на мнение
      Колеги, оказа се, че ми липсва болта, който държи ръчката за плъзгане на лявата седалка. Те са два от двете страни, главите им са шестогран, кухи са и резбата е отвътре.Този се намира под пластмасовата кора и нямам представа как е изпаднал. Никъде не можах да намеря такъв, ако някой ми помогне, ще почерпя богато! От Русе съм, тел 0887417027!
      Много умора ......утре ще погледна какъв е болта и ще измислим нещо .
      Спокойно !
      Или го опиши - колко е диаметъра , каква е стъпката ? За главата разбрах - шестограм , но имаш пред вид , че в главата вътре е гнездото за ключ ( шестограм ) или е някаква ...ВЪТРЕШНА резба . Това не го разбрах .
      И каква дължина е ?

Коментар

Това за седалка на Нива ли
        няма начин да няма начин
        http://album.bg/offroad_
        0878 613 163

Коментар

Дай сега по същество имам две седалки за изхвърляне от нива 1.7 снимай ми болта и да ти го пратя
          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
            Дай сега по същество имам две седалки за изхвърляне от нива 1.7 снимай ми болта и да ти го пратя
            offtopic: За изхвърляне защото са тотално разбити ли или просто защото ги сменяш? Ако е второто ми пиши на лични съобщения

Коментар

Току що се качвам от оглед на болта .
              При мен болтовете са с обикновена глава ( ключ 13) и нищо особено. Нивата ми е 1.6 . Снимай какво търсиш ?

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                offtopic: За изхвърляне защото са тотално разбити ли или просто защото ги сменяш?
                Ако търсиш определен чарк от предна седалка на Нива - за ремонт на твоята, имам 2 с разкривена арматура на облегалките (защото сме леки, още нямаме по 120). До 2 елемента - подарък.
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                  Ако търсиш определен чарк от предна седалка на Нива - за ремонт на твоята, имам 2 с разкривена арматура на облегалките (защото сме леки, още нямаме по 120). До 2 елемента - подарък.
                  Седалката до шофьора ми е с разбит механизъм за сваляне. Жило има и дърпа точно, но зъбците долу се засичат лошо и свалянето на седалката е трудно без мъжко клатене. Та... кажи цена за целия механизъм на лични съобщения

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                    Седалката до шофьора ми е с разбит механизъм за сваляне. Жило има и дърпа точно, но зъбците долу се засичат лошо и свалянето на седалката е трудно без мъжко клатене.
                    Идната седмица ще видя дали моята е здрава, че и тя е видяла бая "мъжко клатене".
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Колеги, благодаря за вниманието! Не мога в момента да го снимам, болтът е около 2.5см дълъг, кух, с вътрешна резба. Той се навива на края на дръжката на седалката - това е дръжката, с която местим плъзгача напред-назад,която пък влиза в отвор на шейната на седалката отвътре. Обикновено на него предварително се нанизва и една вълнообразна шайба. Това е. Ако някой иска да се раздели с него, тел ми е 0887417027. Пратката и черпенето - за моя сметка, естествено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X