Колеги, оказа се, че ми липсва болта, който държи ръчката за плъзгане на лявата седалка. Те са два от двете страни, главите им са шестогран, кухи са и резбата е отвътре.Този се намира под пластмасовата кора и нямам представа как е изпаднал. Никъде не можах да намеря такъв, ако някой ми помогне, ще почерпя богато! От Русе съм, тел 0887417027!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Трябва ми специфичен болт
Свий
X
-
До: Трябва ми специфичен болт
Първоначално публикуван от Umor Преглед на мнениеКолеги, оказа се, че ми липсва болта, който държи ръчката за плъзгане на лявата седалка. Те са два от двете страни, главите им са шестогран, кухи са и резбата е отвътре.Този се намира под пластмасовата кора и нямам представа как е изпаднал. Никъде не можах да намеря такъв, ако някой ми помогне, ще почерпя богато! От Русе съм, тел 0887417027!
Спокойно !
Или го опиши - колко е диаметъра , каква е стъпката ? За главата разбрах - шестограм , но имаш пред вид , че в главата вътре е гнездото за ключ ( шестограм ) или е някаква ...ВЪТРЕШНА резба . Това не го разбрах .
И каква дължина е ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Umor Преглед на мнениеКолеги, оказа се, че ми липсва болта, който държи ръчката за плъзгане на лявата седалка. Те са два от двете страни, главите им са шестогран, кухи са и резбата е отвътре.Този се намира под пластмасовата кора и нямам представа как е изпаднал. Никъде не можах да намеря такъв, ако някой ми помогне, ще почерпя богато! От Русе съм, тел 0887417027!
Коментар
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеДай сега по същество имам две седалки за изхвърляне от нива 1.7 снимай ми болта и да ти го пратя
Коментар
-
При мен болтовете са с обикновена глава ( ключ 13) и нищо особено. Нивата ми е 1.6 . Снимай какво търсиш ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеofftopic: За изхвърляне защото са тотално разбити ли или просто защото ги сменяш?ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеАко търсиш определен чарк от предна седалка на Нива - за ремонт на твоята, имам 2 с разкривена арматура на облегалките (защото сме леки, още нямаме по 120). До 2 елемента - подарък.
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеСедалката до шофьора ми е с разбит механизъм за сваляне. Жило има и дърпа точно, но зъбците долу се засичат лошо и свалянето на седалката е трудно без мъжко клатене.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Колеги, благодаря за вниманието! Не мога в момента да го снимам, болтът е около 2.5см дълъг, кух, с вътрешна резба. Той се навива на края на дръжката на седалката - това е дръжката, с която местим плъзгача напред-назад,която пък влиза в отвор на шейната на седалката отвътре. Обикновено на него предварително се нанизва и една вълнообразна шайба. Това е. Ако някой иска да се раздели с него, тел ми е 0887417027. Пратката и черпенето - за моя сметка, естествено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар