Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива в действие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лада Нива в действие

Едва ли. По-вероятно е в калта да карат със заключен среден диф. Тогава при Нива двата моста теглят независимо един от друг.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Бе то и аз в калта карам със заключен среден диф,ама като взема да буксувам на някое по-кофти място напред-назад и отстрани хубаво се вижда,че примерно върти предна лява и задна дясна гума-/т.е. видимо проличава,че нямам междуколесни блокировки/.
      А тия момчета като гледам с какъв синхрон им въртят и четирите гуми без значение от релефа на терена.........,абе май си имат блокировки.
      Ама и не се очудвам де-/даже за тая лифтваната Нива с лебедката съм почти на 100% сигурен/.

Коментар

Добро впечатление ми направи Шевролета. Може би е заради гумите ! Доколкото видях са KUMHO KL 71
        HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
        Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Няма какво да му се чудите без блокажи не става точно така всеки един от нас го е усетили лично.
          Land Rover Discovery II 3,9 V8
          Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Какви блокажи какви 5 лева. То, ако равнишката затруднява Нива и УАЗ за какво ги поддържаме ?
            Единствения начин да закъсаш е да легнеш по корем. Блокажа не помага в такъв случай. Не само на Нивата, а и на Тойота с ЛСД отзад.
            Не става , ако си с 4 колела във въздуха.
            Тези Ниви и УАЗове са си на разходка и то не от тежките, а с две локви (кални). Алуминиеви джанти, зимни гуми ( не кални).
            На 19минута от клипа се вижда липсата на блокажи.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
              Какви блокажи какви 5 лева. То, ако равнишката затруднява Нива и УАЗ за какво ги поддържаме ?
              Единствения начин да закъсаш е да легнеш по корем. Блокажа не помага в такъв случай. Не само на Нивата, а и на Тойота с ЛСД отзад.
              Не става , ако си с 4 колела във въздуха.
              Тези Ниви и УАЗове са си на разходка и то не от тежките, а с две локви (кални). Алуминиеви джанти, зимни гуми ( не кални).
              На 19минута от клипа се вижда липсата на блокажи.
              Тук съвсем не обсъждаме,че всичките Ниви от клипа имат блокировки.
              За разходката-ми не е от най-леките в тая кал и най-вече дълбоки коловози.

Коментар

Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                feikot@abv.bg
                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Това някаква автомивка за ниви ли е? За шасито добре, ама как миеш покрива?
                  Александър

Коментар

Страх ме е да минавам от където и да е като съм сам,а и нямам гуми...До сега пък и не съм я подлагал на изпитания нивката (сериозни),ако има примерно кой да ме изкара ако закъсам,ще вляза до стъклото.Един път се наврях в една друга река,толкова беше водата,че не можех да отворя вратата и излизах от прозореца.Обаче угасна...И пак бях сам.Как няма един гламав като мене не знам...

ПС Тук,не се вижда точно където минавам през по-дълбочкото,така съм сложил апарата,ще се постарая да предоставя по-стойностни клипове
                    Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                    feikot@abv.bg
                    Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Добре е колега. Джиткай си ниватаца и си свиркай,само за справка - аз съм минавал до прозореца на вратата,е резулатата беше изгорели крушки,скапани рефлектори и наводнено от части купе. Други си е да ти се вдигне малко адреналина,когато нивата започне да се носи от течението. Аз имам дифузьор и не разхвърля толкога вода. Поздрави

Коментар

Вчера раздвижих яко баба Нива,ползвах и за първи път лебедката 4500лб.+ 1бр. полиспаста,доволен съм.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_5220.jpg
Прегледи:1
Размер:243.8 КБ
ID:5364061Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_5219.jpg
Размер:243.3 КБ
ID:5364062Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_5216.jpg
Размер:251.6 КБ
ID:5364063Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_5217.jpg
Размер:272.0 КБ
ID:5364064
                        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Браво колега,добре изглежда машината ти.
                          Може би ще е добре да я оборудваш и с едни "кални" гуми и си готов.

Коментар

В момента съм с Ласа Компетус,за яка кал не стават.Няма пълно щастие

Коментар

Каква е лебедката и за какви пари я взе? Ако може да разкажеш за монтажа в някоя тема.
                              Александър

Коментар

Лебедката е Шампион 4500лб, китайска цена 340лв.Плочата е 6мм.хваната е към роговете с 4бр.болтове 12мм.+ 2шини отдолу 4бр.болтове 12мм.Като цяло трябват хубави бургии и става доста бързо.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_5218.jpg
Размер:300.9 КБ
ID:5364088

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X