Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива в действие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лада Нива в действие

Браво Петьо-красива разходка.Аз също имах снежни премеждия на 4 Март на 1500м. надморска височина,но ще кача снимки малко по-късно.

Коментар

Хайде и някоя софт снимчица и от мен...заедно с една велика Руска сила,а именно ГАЗ-69.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
        Хайде и някоя софт снимчица и от мен...заедно с една велика Руска сила,а именно ГАЗ-69.
        за ГАЗ-69,че е руска руска ама чак пък велика

Коментар

Lada Niva 1,7 i пълен инжекцион, гуми ВлИ-5, трима човека и багаж я тествах на преход от 560 км София - яз. Домлян -Пловдив - София. На магистралата поддържах 90 км/ч на 5-та и ми даде разход на бензин 8,1 л/100 км за преход от 180 км до с.Соколица. Държах крайната дясна лента на магистралата и се движех с 90-100 км/ч. На равни участъци и по надолнище 5-та е добре, но при по-големи баири скоростта падаше и трябваше да мина на 4-та предавка. Катерих се на бавни по тесен коларски път достигаш до стената на язовира и останах доволен от автомобила с висока проходимост. Разхода на бензин стигна 10,2 л/100 км и това ме задоволява да не слагам газов инжекцион на Нивата.
          Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

Ето и от мен ,закриване на ловния сезон ....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:141.6 КБ
ID:5258374Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0054.jpg
Прегледи:1
Размер:171.1 КБ
ID:5258375

Коментар

Баба Люба много боен вид вади! Нивите и Уазките са неизменни спътници на ловците през ловния сезон. "Кобрите" как се справят на Нивичката?

Коментар

Ето и една бездействаща Нива
                Прикачени файлове
                Land Rover Discovery II 3,9 V8
                Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Тази Нива още, когато беше обявена за продажба колко пъти съм преглеждал замечтано обявата не е истина ...Голяма красавица!

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                    Тази Нива още, когато беше обявена за продажба колко пъти съм преглеждал замечтано обявата не е истина ...Голяма красавица!
                    Колега аз нивата я продадох доста успешно и сега си стягам друга, надявам се да стане по добра от тази.
                    Последно редактирано от mkenzie; 07-03-11, 23:29.
                    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Оказва се, че лопата, брадва, 4 дъски за скари и колан за дърпане са много важни евтини атрибути за справяне с закъсванията на Лада Нива в действие.
                      Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

Първоначално публикуван от mstoev Преглед на мнение
                        Оказва се, че лопата, брадва, 4 дъски за скари и колан за дърпане са много важни евтини атрибути за справяне с закъсванията на Лада Нива в действие.
                        Колега до ден днешен още не е измислен джип, които да не е закъсвал, така че носенето на екипировка на всяка по сериозна разходка е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, както си се убедил сам.
                        Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                          Ето и една бездействаща Нива
                          Колега много е готина НИВАта, ама си се окопал чудесно...

Коментар

Първоначално публикуван от Владо Веков Преглед на мнение
                            Колега много е готина НИВАта, ама си се окопал чудесно...
                            Няма какво да се будалкаме, които не е пробвал той не се е окопал.
                            Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                              Няма какво да се будалкаме, които не е пробвал той не се е окопал.
                              Прав си. Преди време и аз имах нива, доста хубави и лоши моменти съм имал с нея, веднъж даже се бях окопал доста серизоно по непредпазливост голямо шоу беше при ваденето й, но нали това са моменти за които си спомняме

Коментар

Първоначално публикуван от h1pn03ui4 Преглед на мнение
                                Прав си. Преди време и аз имах нива, доста хубави и лоши моменти съм имал с нея, веднъж даже се бях окопал доста серизоно по непредпазливост голямо шоу беше при ваденето й, но нали това са моменти за които си спомняме
                                Дааа,а и тези моменти държат темата будна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X