Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива в действие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лада Нива в действие

Не е съвсем по темата но е яко http://www.youtube.com/watch?v=2E6BwfNOlqw&NR=1
    Land Rover Discovery II 3,9 V8
    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Това не съм го гледал. Много е показателно!
      http://www.youtube.com/watch?v=9eTuZ...eature=related
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
        Не е съвсем по темата но е яко http://www.youtube.com/watch?v=2E6BwfNOlqw&NR=1
        Е,по-яка реклама не бях гледал!Но като се сетя за херметизацията,на тези двамата направо им се чудя на акъла!?
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Ето и малко свежо фото.Калчицата,обаче дойде дълбока и Ласите останаха без шанс.Абе не са лоши гуми,но мен вече не ме удовлетворяват...,теснички са и в дълбоката кал "лягаш" за нула време на носачи и заден диф.
          Прикачени файлове

Коментар

Абе всичко прекрасно ама за какво сте се натикали като пратиса у тай кал - или да видим дали можем да минем и като ви разправях за Ласси-те...и кълъ
            Иначе добра заигравка!

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
              Абе всичко прекрасно ама за какво сте се натикали като пратиса у тай кал - или да видим дали можем да минем и като ви разправях за Ласси-те...и кълъ
              Иначе добра заигравка!
              Аааа колега,аз Ласите съм ги усетил отдавна ми пустото безпаричие дето ме налегна в последно време.....-не ми дава възможност да ги сменя с по-добри.

Коментар

А къде ги миете тези коли,не ви ли намразиха,иначе чудна заигравка сте си спретнали!
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                  А къде ги миете тези коли,не ви ли намразиха,иначе чудна заигравка сте си спретнали!
                  Ами аз моята Зимата почти не я мия.През целия сезон най-много 3-4 пъти да види чиста вода.Всичко друго е кал,сняг и батаци.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    Ето и малко свежо фото.Калчицата,обаче дойде дълбока и Ласите останаха без шанс.Абе не са лоши гуми,но мен вече не ме удовлетворяват...,теснички са и в дълбоката кал "лягаш" за нула време на носачи и заден диф.
                    Сега остава да кажеш, на какви си хвърлил мерника, щото аз честно казано гледам като теле у железница и не мога да измисля нищо. До момента намерих едни Toyo Open Country 195/15 и едни Kumho KL 71 пак на този размер, и двете са една торба жълтици (230 лв./бр). За 16-ките на нивата освен някой регенерат не виждам други варианти, освен АТ гуми. Сподели в подходящата тема, към какво си се насочил.
                    Александър

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                      Поне в София има OMV topwash - пускаш левчета и миеш, пуска разни препарати вакси и т.н.. На мен ми излиза 3 лв. само отгоре, отдолу не съм я мил досега, но предполагам с още 2 ще стане. Иначе и аз зимата съм я мил 2-3 пъти най-много, до скоро имаше кал по тавана.
                      Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                        Сега остава да кажеш, на какви си хвърлил мерника, щото аз честно казано гледам като теле у железница и не мога да измисля нищо. До момента намерих едни Toyo Open Country 195/15 и едни Kumho KL 71 пак на този размер, и двете са една торба жълтици (230 лв./бр). За 16-ките на нивата освен някой регенерат не виждам други варианти, освен АТ гуми. Сподели в подходящата тема, към какво си се насочил.
                        Всъщност,ако говорим за гуми 16-ки НЕрегенерат Ласа ОК-144 си остава един от най-добрите варианти за Нива.Разбира се има и много по-добри гуми откъм проходимост,но те вече са регенерат,което не се отразява добре на трансмисията и лагерите на колелата.

Коментар

Хайде сега теории... Какво си решил да слагаш тази година те питам, че направо не мога да измисля и май ще сложа пак от руските, ако намеря на 70-80 лв. парчето.

П.П. Малко взех да спамя. Ето как най-бързо се сменя цвета на нива.

Последно редактирано от axlastro; 01-03-11, 08:07.
                          Александър

Коментар

С АТ гуми няма как да не се смени цвета на Нивата в такива локви, винаги има зверско боксуване.

Коментар

Нивоводи от Пловдив и района, хайде да се порадваме утре на снега, да заредим темата със свежи снимки.Имам уговорка с други колеги в 10 и 30 на х. Здравец...

Ако някой е на път, но ще позакъснее нека ми звънне 0886524207

Коментар

Ето малко снимки от разходката

И клипове ще има тия дни...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X