Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лада Нива в действие
Свий
X
-
От: Лада Нива в действие
На една от снимките се вижда задния мост-потънал в калта.От пред лежеше на носачите.За мое най-голямо учудване беше достатъчно само подлагането на някой камък под предното ляво колело.Не спира да ме изумява Нивичката.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Забранен е, но явно не е отменен. Достъпът до стената се охранява денонощно, но има стари горски пътища, по които се стига до водата.Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнениеХубаво пътче, колега!
На един от клиповете споменавате, че това е яз.Ясна Поляна. Тази вечер по новините споменаха, че язовирът прелива. Доколко знам водоемът е вододайна зона за южното Черноморие и съответно забранен за риболов целогодишно.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
На всеки питеен язовир има определена зона за спортен риболов.През 2010 и 2011 г. беше наложена тотална забрана за риболов на целия язовир.Тази година язовирът е изваден от списъка на забранените за риболов.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Колега,слагаш Ласа ОК-144 и камъчета няма да има нужда да подлагаш.Поздрави за разходката - нивата е кола,която изисква симпатия. Прави чудеса,но и много лесно закъсва,с достатъчния опит с дадената машина няма да се притесняваш от такива места и ситуаций. Аз също се съм обедил,че нивата е доста проходима машина.Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеНа една от снимките се вижда задния мост-потънал в калта.От пред лежеше на носачите.За мое най-голямо учудване беше достатъчно само подлагането на някой камък под предното ляво колело.Не спира да ме изумява Нивичката.
Коментар
-
В случая закъсах по доста глупав начин и вината си е изцяло моя.Карах в коловоз/само левите гуми бяха в него/от трактор който беше пълен с вода и замръзнал.В един момент леда се счупи и гумите пропаднаха.Това ми е поредната обеца на ухото."Скрити" коловози по-широки от Нивата са потенциално опасни.
Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
И аз оставам с впечатление,че повечето машини от клипа са с блокажи.Първоначално публикуван от ivan_ Преглед на мнениеТака ли ми се струва или всичките са с блокажи и в двата моста, държът се като АТВ-тата и гребът здраво с четирите колела.
Особено ясно си личи това на лифтованата Нива с лебедката и оранжевите светлини отгоре.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар