Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висулки...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Висулки...

Днес при потегляне ми направи впечатление странен шум отзад. Спрях и шума изчезна. Давам леко газ - дрънчи. Брех...

С интересна система от дървено трупче и крачен крик (която смятам да патентовам) успях да задържа педала на газта така, че дрънченето да се чува. След това по шума, по шума и... при ауспуха отзад. Пипам го с ръка - дрънченето изчезва. Наведох се да погледна и какво да видя - висулки от пода на колата сочещи надолу. Някои свързани със самия ауспух, а други само леко ги почуква.

Изпочупих ги всички и... колата млъкна. Наистина - помислих си, че двигателят е угаснал.

И тук идва моето недоумение - ауспуха не би ли трябвало да се загрява поне дотолкова, че да не се обледенява?!? Тези висулки не бяха от днес - не е валяло и не съм минавал през локви...

До: Висулки...

Неведоми са пътищата Господни. Знае ли човек откъде се е взела водата, а с нея и висулките. Пък ануса (пардон ауспуха) определено се загрява.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
      Днес при потегляне ми направи впечатление странен шум отзад. Спрях и шума изчезна. Давам леко газ - дрънчи. Брех...

С интересна система от дървено трупче и крачен крик (която смятам да патентовам) успях да задържа педала на газта така, че дрънченето да се чува. След това по шума, по шума и... при ауспуха отзад. Пипам го с ръка - дрънченето изчезва. Наведох се да погледна и какво да видя - висулки от пода на колата сочещи надолу. Някои свързани със самия ауспух, а други само леко ги почуква.

Изпочупих ги всички и... колата млъкна. Наистина - помислих си, че двигателят е угаснал.

И тук идва моето недоумение - ауспуха не би ли трябвало да се загрява поне дотолкова, че да не се обледенява?!? Тези висулки не бяха от днес - не е валяло и не съм минавал през локви...
      Търси от къде се е появила водата в купето ( багажника).
      В повечето случаи става след вкарване на сняг пред задната седалка и последващо топене. Да не си я мил при временно затопляне?
      Стъклата потят ли се?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Търси от къде се е появила водата в купето ( багажника).
        В повечето случаи става след вкарване на сняг пред задната седалка и последващо топене. Да не си я мил при временно затопляне?
        Стъклата потят ли се?
        Аз си мия колата веднъж годишно преди технически преглед. Тъй, че не е това. Но я карам постоянно и помня, че при големия снеговалеж преди два дни се кефех по едни преспи...

Сняг на задната седалка... Не съм возил никой там скоро. По-скоро не...

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
          Аз си мия колата веднъж годишно преди технически преглед. Тъй, че не е това. Но я карам постоянно и помня, че при големия снеговалеж преди два дни се кефех по едни преспи...

Сняг на задната седалка... Не съм возил никой там скоро. По-скоро не...
          Вдигни това което имаш като постелка в багажника, кажи какво намираш и после ще го мислим.
          П.С. За да има висулки от към купето надолу - вината е в купето.

Коментар

В студове краят на ауспуха може дни наред да не се вдигне над 0 градуса.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              В студове краят на ауспуха може дни наред да не се вдигне над 0 градуса.
              Да, в краят на ауспуха беше множеството и тези, които го бяха обледенили. Назад имаше няколко, но не го допираха... Не съм карал на дълъг път.

Коментар

Всичко е наред, значи.

Коментар

между другото вГоведарци и Бели Искър им викат солендаре с ударение на последното е

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Всичко е наред, значи.
                    И да не е в ред - това е Нива... "кво ти пука"?

Добре де хайде... нека да не пука

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X