Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цени -части за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цени -части за Нива

Колеги порових се из форума и такава тема не можах да намеря, а във всеки форим си я има. Става на въпрос на някой като му трябва някойя част просто да се допита до колегите от форума за цена в техните градове.
    Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

До: Цени -части за Нива

Това е on-line магазин за части Лада (и Нива):
    www.ladaparts.ru/
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

В Стара Загора има голям склад за продажба и разпространение на части за ВАЗ . Предполагам нещо като Балканстар .
      Колко са истински не зная .
      Ако някой се интересува от цени ,предлагам да се направи списък на търсените неща и ще попитам дистрибутора / съсед ми е / . Определено са по-ниски от предлаганите по магазините в Стара Загора -пробвано.
      :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Колеги спрял съм върху покупката на Руски зимни гуми. Бива ли я за сняг и кал и до какви пари да дам за тях.
        Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Чувал съм добри отзиви за И-511.
          Прикачени файлове
          Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

На картинката гумата изглежда добре, дано може и лесно да се балансира. Ако я пробвате, споделете мнението си за този модел.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Кама И-511 клони към градски тип гума с отлични резултати на заледен и заснежен път.В кал също работи добре,но определено не е като Вли-5 или Ласа ОК-144.Ако търсиш стабилно поведение на асфалта взимай Камата.Ако ще караш предимно в гората в дълбоките коловози,кал и дълбок сняг карай с Ласа.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                Кама И-511 клони към градски тип гума с отлични резултати на заледен и заснежен път.В кал също работи добре,но определено не е като Вли-5 или Ласа ОК-144.Ако търсиш стабилно поведение на асфалта взимай Камата.Ако ще караш предимно в гората в дълбоките коловози,кал и дълбок сняг карай с Ласа.
                Аз се спрях върху Вли-5, мисля, че резултата като цена и качество е задоволителен. Е, не можа да се справи по байрите в дълкокия сняг като Уазката с тракторни гуми, но м
                исля, че е логично.
                Прикачени файлове

Коментар

Човек тези гуми не са за сняг...как да ти го обясним!

Коментар

Вли-5 са едни от най-неподходящите гуми за сняг,които могат да се сложат на Нива.Почти всички останали руски модели гуми за Нивичката се държат по-добре специално на сняг и лед.

Коментар

Вли-5 са едни от най-неподходящите гуми за сняг,които могат да се сложат на Нива.Почти всички останали руски модели гуми за Нивичката се държат по-добре специално на сняг и лед.
                      Хайде хайде - на тази цена гумите са си направо харизан кон. Не гледайте зъбите Иначе сте прави - гумите са кофти и то не само на сняг... Но за коефициент цена/качество са повече от отлични!

Коментар

Ей, ще ме накарате да си сложа летните. Пък то сняг ще има още месец, после започва калта или и в кал не ги бива?

Коментар

Те са САМО за КАЛ!

Коментар

Вли-5 в кал ги бива колега-там им е силата.Само да не си привърженик на мочурливите места,че гумите са теснички и бързо "лягаш на носачи".Иначе за в гората и калните баири са си много добре и плюс това са и доста леки.Мотора на Нивата ги върти перфектно и се чистят идеално.Не забравяй само,че работното им налягане е 1.7 атм.-по Руско ръководство,а не 2.2 както ги помпят повечето гумаджий у нас-има разлика.

Коментар

Не забравяй само,че работното им налягане е 1.7 атм.-по Руско ръководство,а не 2.2 както ги помпят повечето гумаджий у нас-има разлика.
                              Да, интересна новина за мен. Ще го имам в предвид когато ги слагам моите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X