Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вериги за Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вериги за Нива

Колеги някой дали знае дали вериги от Уаз ще станат на Нивата. А, джанта от Уаз ? Че утре сме решили да се поразходим и да не излагам марката, че сами ми малко слабички гуметата.
    Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

До: Вериги за Нива

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
    Колеги някой дали знае дали вериги от Уаз ще станат на Нивата. А, джанта от Уаз ? Че утре сме решили да се поразходим и да не излагам марката, че сами ми малко слабички гуметата.
    джанта на УАЗ става на нива.ама ако сложиш и гумите НИВАТА няма да може да ги върти в кал и сняг.ТЕЖКИ СА.ще изложиш марката

Коментар

О доста по-тежки са УАЗ-овите джанти-въобще не са подходящи нито за силата на мотора,нито за трансмисията на Нива.Най-добре естествено търси хубави гуми и си карай или с оригиналните нивови джанти или с витарови-15 цола.При втория вариант имаш по-голям избор на гуми.

Коментар

Явно днес ще се пробам тъй. Пък в Понеделник ще я обуя.
        Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Стана работата и без вериги. Само за информация на останалите един приятел каза, че са слагали на Нива Уазкови вериги и в някаква канавка изкъртила веждата на калника.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X