Колеги какво би станало,ако тампона който е отпред в пружината на Нива го няма?Питам тъй,като моят от едната страна вече няма къде да го хвана-стойката му е изгнила и така....Може ли да се кара без тези тампони или това при крайно свиване на пружината ще доведе до повреждане на амортисьора?Нивата ми е повдигната около 3-4см. с втулки.Благодаря предварително.Моля дайте мнение дали амортисьора ще има достатъчно ход нагоре или...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Важен въпрос за предно окачване
Свий
X
-
До: Важен въпрос за предно окачване
Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнениеКолеги какво би станало,ако тампона който е отпред в пружината на Нива го няма?Питам тъй,като моят от едната страна вече няма къде да го хвана-стойката му е изгнила и така....Може ли да се кара без тези тампони или това при крайно свиване на пружината ще доведе до повреждане на амортисьора?Нивата ми е повдигната около 3-4см. с втулки.Благодаря предварително.Моля дайте мнение дали амортисьора ще има достатъчно ход нагоре или...
-
Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнениеКолега много съм ти благодарен за бързия отговор-наистина това доста ме притесняваше.С Ниви се занимавам от две години и още по някои въпроси имам неясноти.
Коментар
-
Това го направих още преди година.Колега ориентировъчно ще ми кажеш ли какъв е просвета на Нивата ти-аз за сега съм на 28см. от земята до централната греда на моста и се чудя дали да я повдигам още?Испитанията в гората ми доказаха,че този просвет в болшинството случаи е достатъчен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнениеТова го направих още преди година.Колега ориентировъчно ще ми кажеш ли какъв е просвета на Нивата ти-аз за сега съм на 28см. от земята до централната греда на моста и се чудя дали да я повдигам още?Испитанията в гората ми доказаха,че този просвет в болшинството случаи е достатъчен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар