Моля, препоръчайте ми по-здрави шарнири за Нива! Ако някой знае, моля да даде съвет за лесно сменяне на долните. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шарнири за Нива
Свий
X
-
До: Шарнири за Нива
Мисля, че Federal Mogul слагах последно. Засега возят.
Иначе, за ваденето - "вилица", скоба за конусни сглобки и бой-бой-бой с чука, напречно на оста сглобката. Удрянето по болта в посоката, в която искаме да излезе, обикновено не дава резултат.
-
Аз аз ги свалям без вилица, скоба, и силно млатене. И на Самарата, и на Terrano-то. Месингов квадрат 15х15мм. Удря с по болта, странично. По няколко удара от различна страна, и от време на време по-силно, пак през месинга, в посоката на вадене, по-силно. Обикновено за 2-3 минути излиза. До сега съм нямал засечка с тоя метод.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМисля, че Federal Mogul слагах последно. Засега возят.
Иначе, за ваденето - "вилица", скоба за конусни сглобки и бой-бой-бой с чука, напречно на оста сглобката. Удрянето по болта в посоката, в която искаме да излезе, обикновено не дава резултат.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАз аз ги свалям без вилица, скоба, и силно млатене. И на Самарата, и на Terrano-то. Месингов квадрат 15х15мм. Удря с по болта, странично. По няколко удара от различна страна, и от време на време по-силно, пак през месинга, в посоката на вадене, по-силно. Обикновено за 2-3 минути излиза. До сега съм нямал засечка с тоя метод.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеБлагодаря. На старата (1.7/1995) за да влязат новите долни, се налагаше да изпиля на шмиргела един от ръбовете на шарнира. Има ли по-лесно решение?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеБлагодаря. На старата (1.7/1995) за да влязат новите долни, се налагаше да изпиля на шмиргела един от ръбовете на шарнира. Има ли по-лесно решение?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар