Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте сервиз в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте сервиз в Пловдив

Здравейте Нивоводи отново!

Както вече сте прочели - "членовете" на този клуб в Пловдив станаха с един повече в лицето на скромната ми натура!

Тъй като не бих си и помислил сам да си оправям колата бихте ли ми препоръчали НАДЕЖДЕН сервиз за ЛАДА Нива в Пловдив

За момента съм я оставил в сервиз, който оправят другите служебни автомобили, но ми се ще да я аонирам при някой спец, който да знае "что ето Нива и как надо отремонтируется"

До: Препоръчайте севриз в Пловдив

Нямате ли наблюдения за Пловдив?? какво става

или просто - тежки празници

Коментар

Първоначално публикуван от ivo1970 Преглед на мнение
      Нямате ли наблюдения за Пловдив?? какво става

или просто - тежки празници
      Какво имаш за ремонт ?
      Имам сервиз в който поддържам моите коли , вкл. и Нивата .
      Но той не е специализиран за Нива ,.
      Знам специализиран - но не съм го ползвал и не мога да го препоръчам .
      ЗАЩО : Защото отидох там да погледна Нивата какво и е за смяна - от долу .
      Разбрахме се за доста неща и трябваше да отида в понеделник ( проверката беше в събота) . Вдигане на крик , пипване тук-там за луфтове и ....толкова .
      Като свалихме Нивата ....- тази проверка ми струваше 10 лева .
      От този момент разбрах - този сервиз не е за мен . И повече не стъпих там .
      За това и НЯМА да го препоръчам .

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
        Какво имаш за ремонт ?
        Имам сервиз в който поддържам моите коли , вкл. и Нивата .
        Но той не е специализиран за Нива ,.
        Знам специализиран - но не съм го ползвал и не мога да го препоръчам .
        ЗАЩО : Защото отидох там да погледна Нивата какво и е за смяна - от долу .
        Разбрахме се за доста неща и трябваше да отида в понеделник ( проверката беше в събота) . Вдигане на крик , пипване тук-там за луфтове и ....толкова .
        Като свалихме Нивата ....- тази проверка ми струваше 10 лева .
        От този момент разбрах - този сервиз не е за мен . И повече не стъпих там .
        За това и НЯМА да го препоръчам .
        Какво да ти кажа?
        По принцип търся човек който НАИСТИНА да разбира от Лада Нива!
        За момента моята съм я оставил в сервиз, който пъддържа другите ни "западни" коли и цените са му малко "нали разбираш"
        При въпроса ми - ползваш ли отстъпки за части на Лада- отговора беше, че не се занимава с такива автомобили - не че не можел да ги оправи, но приоритет му били другите

Преди съм ползвал за една друга Лада Нива, само за диагностика един сервиз до Пулпудева (до Бриколажа) стари майстори (над 50г) . Не ми вдъхнаха много доверие, но познаха 70% от проблемите на колата и цените им бяхя 1/3 от тези на моя майстор и много се стараеха да ми направят добро впечатление със скромно поведение и качествена отработка!
        !

Коментар

Колеги,вие не си търсите специализирани майстори,вие си търсите някой дето да ви ги прави за "мерси".Но мерси нестава за ядене.Като е казано ,че е Нива незначи ,че трябва в сервиза да ви е потдържат безплатно.Безплатно може ама сами пред блока да си ги правите ама и тогава ще трябва да давате пари за части.Не искам да засегна никой ама размислете какво искате,какво очаквате,за да видите крайния резултат.

Коментар

Първоначално публикуван от vasilev Преглед на мнение
            Колеги,вие не си търсите специализирани майстори,вие си търсите някой дето да ви ги прави за "мерси".Но мерси нестава за ядене.Като е казано ,че е Нива незначи ,че трябва в сервиза да ви е потдържат безплатно.Безплатно може ама сами пред блока да си ги правите ама и тогава ще трябва да давате пари за части.Не искам да засегна никой ама размислете какво искате,какво очаквате,за да видите крайния резултат.
            Колега - не се скатавай !
            Не търсим без пари - нещо си объркал .
            Но видях че ти си по ремонтите - предложи си услугите . Къде ти е сервиза и т. н . , моля да споделиш ?

Коментар

Стара поговорка е, че когато купуваш е скъпо, а като продаваш евтино.
              А лично за мерси и без пари все ми се струва, че не си прав Василев. Много крайно се изказваш!!
              Иво гледай човекът да е съвестен. Специализиран в ремонт на Ниви не се сещам и в София да има. Изключвам вносителите. А и Нивите като гледам колегите повече сами си ги правят, че в сервиза за "мерси и без пари " не работят.
              Пийте червено вино! Дава здраве.
              А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Първоначално публикуван от vasilev Преглед на мнение
                Василев
                Все още не те познавам лично, но ми се струва,че се изказваш твърде крайно за хора които не познаваш! И в интерес на истината лично ме засегваш! Пък и зщо пишеш Колеги - а не Иво! другите какво са ти виновни, че аз нищо не разбирам от Лади и питам за глупости!
                Никъде не си спомням да съм писал, че искам някой да ми оправя колата без пари (въпреки, че мога)!
                Аз много добре знам какво искам и съм го написал, но явно не си ме разбрал - или не искаш да ме разбереш! Как може половината форум да ме разбира и да ми помага, а ти да изпадаш в крайности - ако си разочарован от измикяри - аз не съм ти виновен и 100% е сигурно, ме не съм бил един от тях!!
                Ако наистина се занимаваш с ремонт и сервиз - кажи адрес да дойда при теб да те пробвам - а пък ти ме резни както си искаш "ако ти се вържа", пък може и абонат да ти стана!
                Аз се занимавам с лизинг и съм Регионален управител за южна България на втората по големина лизингова компания у нас!
                Грубо казано продавам на хората коли от 3г. в регионален мащаб от Свиленград до Велинград и от Мадан до Стара Загора и работя с много доставчици на автомобили (включително и НАР) както и с доста сервизи! Самия факт, че в момента си оправям Ладата в оторизиран сервиз на няма да кажа коя марка - сам говори за това че не ми е до 100лв за труд. Търся човек който наистина да се занимава с лада Нива и да разбира от офф-роуд- не да ми я оправя по задължение, защото ми дължи услуга или защо ще чака такава от мен!
                Затова ако можеш да ми помогнеш си добре дошъл с коментар - в противен случай не ми се иска да слушам негативизмът ти!

Коментар

Първоначално публикуван от ggs Преглед на мнение
                  Стара поговорка е, че когато купуваш е скъпо, а като продаваш евтино.
                  А лично за мерси и без пари все ми се струва, че не си прав Василев. Много крайно се изказваш!!
                  Иво гледай човекът да е съвестен. Специализиран в ремонт на Ниви не се сещам и в София да има. Изключвам вносителите. А и Нивите като гледам колегите повече сами си ги правят, че в сервиза за "мерси и без пари " не работят.
                  Абсолютно си прав GGS - търся точно такъв - СЪВЕСТЕН човек и поради тази причина писах във форума, ако някой има наблюдение за такъв мовек в Пловдив - да пише!!

Коментар

И "к`ва стана тая"

Никой от Пловдив ли не си оправя колата в сервиз и да е доволен от майстора там, който да е вещ и да му угажда на дивотиите??

Коментар

И "к`ва стана тая"

Никой от Пловдив ли не си оправя колата в сервиз и да е доволен от майстора там, който да е вещ и да му угажда на дивотиите??
                      Не естествено , много хора си ремонтираме в сервиз .
                      Но не специализиран .
                      Аз ползвам услугите на сервиз "Формула" . На бул. "Южен " .Близо до пешеходния светофар . Който и да попиташ го знаят .
                      Собственика беше едно момче със яко Субару и ...... стана някаква беля преди 2-3 год. и той загина при катастрофа . Но сервиза остана и след него да си работи .
                      От този сервиз само хубаво съм видял .
                      Какво значи хубавао - ами първо е отношението . Като приятел .
                      После - дават ти избор с твои рез. части да правят ремонта или с техни . Предварително знаеш цената на частите и ремонта .
                      И като плащаш няма изненади .
                      Не на последно място - отиваш само с проблем без диагноза.
                      Вкарват те в сервиза - проверяват и казват какъв е проблема и колко ще струва .
                      И ти оставят време да си решиш - кога и дали ще ремонтираш при тях .
                      И тази проверка не ти струва нищо . Така е редно - видял съм го ... в Европа и съм доволен , че е така .
                      Въобще - доволен съм .
                      Има си едно неписано правило - запознаваш се с някой от майсторите и си търсиш него . Той извиква майсторите които са ти нужни и така по-бързо се решават всички проблеми .
                      Аз ползвам ДИДО . Моят майстор на двигатлите , но вече познавам и Мишо - ходова част и смяна на масло и др.
                      Това знам и съм доволен , това препоръчвам .
                      Успех !

Коментар

Не естествено , много хора си ремонтираме в сервиз .
                        Но не специализиран .
                        Аз ползвам услугите на сервиз "Формула" . На бул. "Южен " .Близо до пешеходния светофар . Който и да попиташ го знаят .
                        Собственика беше едно момче със яко Субару и ...... стана някаква беля преди 2-3 год. и той загина при катастрофа . Но сервиза остана и след него да си работи .
                        От този сервиз само хубаво съм видял .
                        Какво значи хубавао - ами първо е отношението . Като приятел .
                        После - дават ти избор с твои рез. части да правят ремонта или с техни . Предварително знаеш цената на частите и ремонта .
                        И като плащаш няма изненади .
                        Не на последно място - отиваш само с проблем без диагноза.
                        Вкарват те в сервиза - проверяват и казват какъв е проблема и колко ще струва .
                        И ти оставят време да си решиш - кога и дали ще ремонтираш при тях .
                        И тази проверка не ти струва нищо . Така е редно - видял съм го ... в Европа и съм доволен , че е така .
                        Въобще - доволен съм .
                        Има си едно неписано правило - запознаваш се с някой от майсторите и си търсиш него . Той извиква майсторите които са ти нужни и така по-бързо се решават всички проблеми .
                        Аз ползвам ДИДО . Моят майстор на двигатлите , но вече познавам и Мишо - ходова част и смяна на масло и др.
                        Това знам и съм доволен , това препоръчвам .
                        Успех !
                        белята с едно ферари ли беше станала?

Коментар

белята с едно ферари ли беше станала?
                          Беше много тъжно да разпитвам и от неудобство не попитах .
                          Само разбрах , че момчето не е било виновно .... просто поредната нелепа и Българска глупост .
                          Жалко , че така си отиват и наши приятели , познати .... а утре може да сме и ние .

Коментар

Беше много тъжно да разпитвам и от неудобство не попитах .
                            Само разбрах , че момчето не е било виновно .... просто поредната нелепа и Българска глупост .
                            Жалко , че така си отиват и наши приятели , познати .... а утре може да сме и ние .
                            Да - кофти случка - познавах негови роднини и знам че е бил много кадърно момче!

Благодаря ти за инфото за сервиза!

Чакам и други колети от Пловдив да споделят опит!

Коментар

Върнах се на ход от Англия.Минах границата и Паджерото изтропа.Препоръчаха ми Марио.Затворих очи и му закарах джипката.Момчето разбира,къдърно е,не е лаком за пари,работи чисто и няма да те курдиса и с една гарнитурка....................а като си помисля какви съм срещал ??????

Телефона му е :0886 891872 Марио
                              Последно редактирано от CarTest™; 18-12-09, 09:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X