Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безплатен хостинг от мен за колеги от форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Безплатен хостинг от мен за колеги от форума

Между многото дейности, с които се занимавам (асистент в ТУ, няколко часа информатика в едно училище, доставки на течен азот, кандидат за доктор по методика на обучение в ЮЗУ, курсове за педагогическа правоспособност и т.н.) се занимавам и с няколко сайта за софтуер за GSM-и Моторола. За целта си поддържам собствен сървър на FreeBSD, на който се поддържат PHP и MySQL. Сървъра е четири процесорен DELL и се намира в datacenter на ICN в София.

Ако някой от вас желае да си направи собствен сайт - личен от американския тип "аз и моята кола" или пък на сервиза в който ремонтирате много добре руски автомобили - просто ми пишете и незабавно ще откликна. Имам доста голям ресурс за споделяне и естествено щом казвам - ще направя акаунти безплатно. Естествено може да бъде и на всякаква друга тема, но някак си би било добре сайтът да бъде с насоченост за автомобили

Единственото, което не мога да ви дам е домейн (адрес на уебсайта). Такъв трябва да се закупи от някоя фирма и после да се насочи към IP адреса на сървъра. Принципно вървят доста евтино - не повече от 10 долара на година за *.com и *.net адреси. Аз с продажби на въпросните не се занимавам, но мога да помогна със съвети.

То не, че при разните български провайдъри хостингите не вървят по 5-10 лева на месец, което е смешно, но все пак си е разправия да се плащат месечни сметки...

П.П. Надявам се, че не нарушавам правила на форума. Предполагам, че това не се приема като реклама, защото рекламирам фирма, нито продавам продукт. Просто идва Коледа и раздавам подаръци за "съфорумци"

До: Безплатен хостинг от мен за колеги от форума

Филип-трябва да се чуем-това което предлагаш е интересно!
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

До: Безплатен хостинг от мен за колеги от форума

Налице съм

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X