Обява

Свий
Няма добавени обяви.

диференциал за лада с блокаж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• диференциал за лада с блокаж

здравейте колеги,мойта нива е 92г.белгийска с хидравлика,та мисълта ми е дали някой знае от каде да си купя или да си поръчам диференциал със блокаж.Някъде съм чел че ги имало за нива някой знае ли нещо повече. Ще съм благодарен на всякаква информация.благодаря

До: диференциал за лада с блокаж

Колегата Владиас слага блокаж на неговата и мисля,че имаше някакъв проблем-май скъса полуоска.Аз лично на Нива не бих сложил.Не че няма нужда,но....?Моят съвет е първо да я обуеш с качествени гуми и евентуално малко да я лифтоваш.Последното е в зависимост от терените по които ще я караш и не е задължително.Що се отнася до мостовите блокажи мисля,че ще имаш проблеми-дано да греша.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
      Колегата Владиас слага блокаж на неговата и мисля,че имаше някакъв проблем-май скъса полуоска.Аз лично на Нива не бих сложил.Не че няма нужда,но....?Моят съвет е първо да я обуеш с качествени гуми и евентуално малко да я лифтоваш.Последното е в зависимост от терените по които ще я караш и не е задължително.Що се отнася до мостовите блокажи мисля,че ще имаш проблеми-дано да греша.
      Слагах самоблокираща касета,но не на мойта Нива.Проблема с късането на полуоската мисля че го реших,но остава въпроса да ли си заслужава-цената без монтажа е около 380-400 евро.
      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
        Слагах самоблокираща касета,но не на мойта Нива.Проблема с късането на полуоската мисля че го реших,но остава въпроса да ли си заслужава-цената без монтажа е около 380-400 евро.
        благодариа за информациата,някакъв телефон или адрес можеш ли да ми дадеш за да го поръчам. мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от ivanchumerov.db Преглед на мнение
          благодариа за информациата,някакъв телефон или адрес можеш ли да ми дадеш за да го поръчам. мерси предварително
          И аз като теб търсих такава касета и то доста много време-обаждах се на кой ли не,обаче никой не можа да ми помогне-включително и на хора от този форум.Всеки ти казва трябва да се поръчат,трябва да се съберат повече бройки и куп други глупости и накрая след като си чакал примерно 4-5 месеца се оказва че няма.Аз я открих случайно-хората я бяха внесли за някакви лади бегачки, но се бяха отказали клиентите от нея и им беше останала.Не обещавам нищо,но ще видя какво мога да направя по въпроса.

Коментар

Потърсете из форума мисля че някои колега беше ги намерил блокажите за около 200-250 лв но лично не Ви препоръчвам да слагате късат части и товарят раздатката
            Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
              Потърсете из форума мисля че някои колега беше ги намерил блокажите за около 200-250 лв но лично не Ви препоръчвам да слагате късат части и товарят раздатката
              Колега ,айде кажи ми кой ги е намерил!На мен лично не един и двама ми обещаваха-пък накрая какво стана!И това с раздатката не го разбирам.Пробвал съм и мисля че определено има ефект.Единствения проблем е че много хора не знаят че за тези касети не става каквото и да е масло в дифа.От там идва и проблема с късането на полуоските.

Коментар

Влади, какъв тип е блокажа ? Да не би да е ЛСД, та да се влияе от маслото ? Мен ми се върти нещо в главата за направа на заден блокаж. Като го почна ще ти изпратя снимки да го видиш.

Коментар

Не е LSD,но маслото е от голямо значение-сигурен съм защото съм го пробвал.

Коментар

Шпер може да вземеш от всяка Лада. Може да се намери заедно с цялото прасе, може само касетата. Търси по разни форуми и най-вече при спортисти. Може да откриеш винтов шпер, може и пластинчат да се намери. Има ги на 45% , 75%, 90% и прочие. Просто потърси. Все някои от всичките ще излезе. Често използвани са 75 и 90. Съществуват и такива, дето като заключат - заключват на 100%. Но, лично аз не знам, колко % идват оптимално за Лада Нива. Тя има два диференциала де. Дали заслужава да бъде с блокаж и на двата. А и цената на една такава работа втора употреба, читава и не много тормозена по трасетата върви между 250 и 400 лв. Говоря само за касетата, без прасето (кожух, корона, пиньон и прочие карантия).

Които и да вземеш от всичките видове, намиращи се за такава Лада, колегата е прав за маслата. Особено диференциал с повишено триене, да го караш с ЕР90 е живо убийство. Не, че няма да върви де, но обезателно му скъсяваш доста от ресурса.
                    Последно редактирано от Тодор Живков; 22-11-09, 00:37.

Коментар

и все пак някой знае ли как и от каде мега да го поръчам. поздрави на всички заинтересувани от темата.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanchumerov.db Преглед на мнение
                        и все пак някой знае ли как и от каде мега да го поръчам. поздрави на всички заинтересувани от темата.
                        Тези дни ще имам отговор!

Коментар

http://transingenering.hit.bg/ преди малко попаднах на този линк
                          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Звънях на посочените телефони - ЦЕНА за БЛОКАЖА на НИВА 500 лв. - доставка до 2-3 седмици...

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                              Звънях на посочените телефони - ЦЕНА за БЛОКАЖА на НИВА 500 лв. - доставка до 2-3 седмици...
                              и това е нещо
                              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X