Обява

Свий
Няма добавени обяви.

как да развия тръбите на спирачките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• как да развия тръбите на спирачките

как да развия тръбите на спирачките,всичко пробвах непомръдват
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Имам специален ключ подобен на чирак, но с прави страни. Това е единствения шанс.
    LZ1VMH

Коментар

нямам такъв имам само прорязани звезди,но нестава ,оттарват,ами ако ги понагрея и ги охладя ,няколко пъти

Коментар

режеш трабътъ после развиваш с шестостенна вложка маи е по удачна от звезда звездата маи превърта по лесно

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев
          нямам такъв имам само прорязани звезди,но нестава ,оттарват,ами ако ги понагрея и ги охладя ,няколко пъти
          Звездата е с зададен размер и няма да ти свърши работа. Трябва ти раздвижен ключ. Това с нагряването също ще свърши работа.
          LZ1VMH

Коментар

Става с нагряване. Ама щом ключа е превъртял, все едно е правилно да смениш холендера, значи да правиш наново тръбичката, значи може и направо да режеш.
            Едно време аз просто си купих скъпо ключе Тона и вече всичките се развинтват. Понякога барабар с изгнилите железни тръби на западните морги.

Коментар

ако я срежа как после да и сменя холендъра,нали и тръбата е с конус отпред,а за ключето ако знаеш де се продават веднага ти прашам пари

Коментар

Ами сменяш тръбичките с нови.Все пак е НИВА

Коментар

Ми на много места има, да сещам се къде. Ама ако шестограна вече се е окръглил то няма да помогне ...
                  12 мм ли беше на Нивата?

Коментар

10
                    за смяна неми се мисли това е тръбата от помпата до отдзад,а и от триптътника от коуто започва непомръдва
                    мисля си утре да я понагрея/само да несе запали нещо/ и да я пробвам ,имам едно малко менгеменце,дано стане с него иначе остава само рязане

Коментар

А с клещи "трета ръка".

Коментар

аз им викам чираци,нестава ,утре мисля да взема малки за да мога да ги хвана посредата,че на големите превърта

Коментар

Но да са качествени.

Коментар

1

Коментар

Вземи малък водопроводен ключ или клещи тип гарги, но трябва да са качествени и ще се отвие 100%.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X