Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се съберем и да покараме

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се съберем и да покараме

Здравейте, за съжаление късно видях темата иначе и аз щях да се включа. Може би и други ентусиасти като мен не са видяли темата, когато има ново каране на нивите съм готов да се включа. Ако не е проблем моля уведомете ме с лично съобщение следващия път, че не влизам често в раздела.

Поздрави
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

Виждам,че сте се сабрали,за съжаление не бях добре със здравето а и нивата е на ремонт(реглаж на предницата).Изпуснал съм.....нищо пък другия път.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
        Здравейте, за съжаление късно видях темата иначе и аз щях да се включа. Може би и други ентусиасти като мен не са видяли темата, когато има ново каране на нивите съм готов да се включа. Ако не е проблем моля уведомете ме с лично съобщение следващия път, че не влизам често в раздела.

Поздрави
        Ами да тя темата е само от две седмици
        П.П За всички желаещи които нямаха възможност да доидат ще има поправителен

Коментар

Колата ми като, че ли се движи по-добре след като се пораздруса по черните пътчета Раздвижихме старите й кокали

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
            Колата ми като, че ли се движи по-добре след като се пораздруса по черните пътчета Раздвижихме старите й кокали
            А така,точно това да се чува.Дръгия път ще я раздрусаш повечко и ще хвърчи.
            0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Значи вас съм видял вчера над Ромча.Аз бях с Ферозата паркирана наполовина на пътя, въпреки голямата поляна. После преброих и поне 7-8 групи ендуристи и АТВ-та.

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
                Значи вас съм видял вчера над Ромча.Аз бях с Ферозата паркирана наполовина на пътя, въпреки голямата поляна. После преброих и поне 7-8 групи ендуристи и АТВ-та.
                Точно нас си видял!

Коментар

Е, Влади , защо съм толкова далеч ??? Така бих покарал с вас !

Коментар

Не се коси-има време.Ще измислиме нещо по нататък Кире!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X