Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч в купето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч в купето

След дъждовете открих, че в нивата ми има 2 пръста вода. Пръсках с маркуча, както ме посъветваха и открих:
    1. Тече от уплътнението между въздухозаборника и купето. Свалих го, залепих счупените места с моментно лепило, намазах със силикон и залепих. Сега оттам не тече.
    2. Под акумулатора открих , че се е сцепила ламарината. Напълних обилно със силикон и чакам да изсъхне да пробвам.
    3. Липсва ми уплътнението което е на лоста на кормилото и оттам също влиза вода. Искам да питам как се разглобява лесно това кормило, да напъхам едно уплътнение? Или да го срежа (уплътнението де) да го напъхам и след това да го залепя с лепило (Хелмевект например)?

До: Теч в купето

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
    След дъждовете открих, че в нивата ми има 2 пръста вода. Пръсках с маркуча, както ме посъветваха и открих:
    1. Тече от уплътнението между въздухозаборника и купето. Свалих го, залепих счупените места с моментно лепило, намазах със силикон и залепих. Сега оттам не тече.
    2. Под акумулатора открих , че се е сцепила ламарината. Напълних обилно със силикон и чакам да изсъхне да пробвам.
    3. Липсва ми уплътнението което е на лоста на кормилото и оттам също влиза вода. Искам да питам как се разглобява лесно това кормило, да напъхам едно уплътнение? Или да го срежа (уплътнението де) да го напъхам и след това да го залепя с лепило (Хелмевект например)?
    По-добре си монтирай един сифон за баня или си направи някоя друга дупка в пода или си отпуши съществуващите изпробвано и действа!
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Дупките са ми отпушени, ама като спра на наклон и се събира вода. Трябва да направя целия под на решето

Коментар

през уплатнението на курмилния вал неможе да тече освен ако не газиш дълбока вода.Най вероятно през уплътнението на предния прозорец

Коментар

Точно оттам тече, гледах го. Липсва ми цялото уплътнение. Като тече по ламарината под резервната, стича се надолу, капе по железата там и се стича вътре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X