Първоначално публикуван от Стефан
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
помогнете за малко туниг на лада нива
Свий
X
-
Re: .....
Е, я виж кой е редовен в таксиметровият транспортПървоначално публикуван от ninja_1На лада съм ги виждал почти навсякъде:На волана,при клаксона,на таблото,около въздуховодите за парното и навсякъде където могат да влезнат...Първоначално публикуван от BOBI_27Mедин въпрос към всички ВАЗ-туннинг манияци:КЪДЕ НА ДР МЯСТО СЕ ПОСТАВЯТ МОНЕТИ ОСВЕН НА УПЛАТНЕНИЯТА НА СТЪКЛАТА
?
Да не говорим,че стотинки се ползват вместо бушони
вечни 
B+
Коментар
-
как можахте да пропуснете задължителния тунинг на лада нива, махащи ръчички на пружинка със снимки на Лепа Брена по сиси
и също така 2 антени на бронята отзад с нанизани на тях кутийки от яйца киндер сюрприз вътре с лампички 1.5 волта.
и с бял маркер за гуми андпис отстрани Мишелин.
no signature no problems
Коментар
-
кефа си е мои кои каквото иска да си говори аз си я направих както исках аз нито стотинки има нито кученца и зарове а за разходка около асеновград може да идем сагласен сам номера ми е 0896057647 ако ще идвате
Нямам време да се държа прилично !
Коментар
-
Точно щях да питам с какво го е заслужил щото маи съм пропуснал и кво да видя......Първоначално публикуван от TRANSPORTIORБраво изядахте човека но той си го заслужи
Местожителство КЪРДЖАЛИ.
Ти що се скатаваш бе
Преди сума време пуснах тема Клуб 4х4 Кърджали.
Виж тука
http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=5732
Коментар
-
Забравихте за тунинга:
Сини светлини на пръскалките
Лепенки отстрани Sparco G.reddy racing NOs ENKEI i MOMO (едно под друго)
Лепенка над задния номер - "Ти Гониш" и "Другата ми кола е Ферари"
CD c Mp3 също забравихте.
На скоростния лост син и зелен ластик,сини крушки на фаровете,спортен ауспух(накрайник по скоро за 4.50) и лепенка на задното стъкло - Pioneer.Sound.Vision.Soul
)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар