може би доста от вас са на Втория Национален събор по офф роад /закоето благородно им завиждам

Първият и най-спешен и важен въпрос е във връзка с газовата уредба която може да се инсталира на Нива 21214 1,7i. Прочетох всички теми които съдържаха информация за газово у-во на Нивата , но не можах да открия точно това което търсих. А то е: надежна марка газова инжекционна уредба подходяща за нивата, надежден сервиз където могат да ми я монтират качествено / повъзможност във ВАРНА /
Вторият въпрос е за охлаждането на двигателя през горещите летни дни: прочел съм темите в които има писано по въпроса и наистина са много полезни Благодаря , но имам една идея която не видях да е обсъждана някъде / може и да съм пропуснал нещо/ и тя следната: може ли да се смени термостата който подава сигнал на компютъра че колата загрява с такъв който да сигнализира при по ниска температура , а не както е сега 100 защото след продължително движение през силно пресечен терен на бавни в блокаж нивата доста тревожно приближава червения сектор макар и да на влиза в него. Изобщо имали смисъл от това или е по добре просто да си изведа копче за принудително охлаждане и ако така това копче как да активира цялото олаждане не само перките на вентилатора (осъзнавам факта че по-бързо ще се износват частите, но все пак то работи само когато е нужно)
Третия належащ въпрос за мен който и друг път съм го задавал, а може би е време и да се подготви специална тема за сервизите по градове, е къде във Варна могат да се погрижат качествено за Нивата на разумна цена / да направят някои подобрения, да отстранят дефекти, да изкажат компетентно мнение/
Благодаря за отзивчивостта

Коментар