Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети по няколко въпроса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвети по няколко въпроса

Здравей те Колеги ,
    може би доста от вас са на Втория Национален събор по офф роад /закоето благородно им завиждам/ , но се надявам като се приберете и вие да дадете своите препоръки.

Първият и най-спешен и важен въпрос е във връзка с газовата уредба която може да се инсталира на Нива 21214 1,7i. Прочетох всички теми които съдържаха информация за газово у-во на Нивата , но не можах да открия точно това което търсих. А то е: надежна марка газова инжекционна уредба подходяща за нивата, надежден сервиз където могат да ми я монтират качествено / повъзможност във ВАРНА /

Вторият въпрос е за охлаждането на двигателя през горещите летни дни: прочел съм темите в които има писано по въпроса и наистина са много полезни Благодаря , но имам една идея която не видях да е обсъждана някъде / може и да съм пропуснал нещо/ и тя следната: може ли да се смени термостата който подава сигнал на компютъра че колата загрява с такъв който да сигнализира при по ниска температура , а не както е сега 100 защото след продължително движение през силно пресечен терен на бавни в блокаж нивата доста тревожно приближава червения сектор макар и да на влиза в него. Изобщо имали смисъл от това или е по добре просто да си изведа копче за принудително охлаждане и ако така това копче как да активира цялото олаждане не само перките на вентилатора (осъзнавам факта че по-бързо ще се износват частите, но все пак то работи само когато е нужно)

Третия належащ въпрос за мен който и друг път съм го задавал, а може би е време и да се подготви специална тема за сервизите по градове, е къде във Варна могат да се погрижат качествено за Нивата на разумна цена / да направят някои подобрения, да отстранят дефекти, да изкажат компетентно мнение/

Благодаря за отзивчивостта и със здраве ....
    Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
    Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

До: Съвети по няколко въпроса

На моята е монтирана "Тартарини". Вече близо трета година работи отлично. Предполагам и във Варна имат представител.
    Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

До: Съвети по няколко въпроса

Ако не държиш непременно на газова инж. уредба монтирай обикновенна. Сервизи колкото искаш а и сам може да си я ремонтираш ако видиш зор. Аз съм с "Ловато" на около 100 000км.До сега не съм сменял нищо по уредбата.
      Що се отнася до охлаждането - не може ли да се монтира перка върху водната помпа /като на по-старите модели/?
      Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X