значи става въпрос за нива от тея с американския инжекцион. вдига до 2000 оборота и се включва прекъсвача (не може да дигне повече обороти). след известно време се оправя и после отново същото. къде да търсим проблема? включвахме я и на компа (ама не се смейте със ВАГа ) и дава някакво странно (поне за мен )съобщение когато включва прекъсвача- open loop due to road condition..... по принцип ми е ясно какво значи тоя опен лууп за системи ама нещо са ми слаби познанията къде да търся механично проблема на тая нива. като работи нормално си дава closed loop. благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с оборотите..... помагайте
Свий
X
-
До: проблем с оборотите..... помагайте
Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнениезначи става въпрос за нива от тея с американския инжекцион. вдига до 2000 оборота и се включва прекъсвача (не може да дигне повече обороти). след известно време се оправя и после отново същото. къде да търсим проблема? включвахме я и на компа (ама не се смейте със ВАГа ) и дава някакво странно (поне за мен )съобщение когато включва прекъсвача- open loop due to road condition..... по принцип ми е ясно какво значи тоя опен лууп за системи ама нещо са ми слаби познанията къде да търся механично проблема на тая нива. като работи нормално си дава closed loop. благодаря предварително.
Филтър на бензина - почистване или смяна !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар