Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с оборотите..... помагайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с оборотите..... помагайте

значи става въпрос за нива от тея с американския инжекцион. вдига до 2000 оборота и се включва прекъсвача (не може да дигне повече обороти). след известно време се оправя и после отново същото. къде да търсим проблема? включвахме я и на компа (ама не се смейте със ВАГа ) и дава някакво странно (поне за мен )съобщение когато включва прекъсвача- open loop due to road condition..... по принцип ми е ясно какво значи тоя опен лууп за системи ама нещо са ми слаби познанията къде да търся механично проблема на тая нива. като работи нормално си дава closed loop. благодаря предварително.
    висете отпуснато

До: проблем с оборотите..... помагайте

Проверихте ли инжекционите?

Коментар

да проверихме ги. не е оттам.мерси все пак.
      висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение
        значи става въпрос за нива от тея с американския инжекцион. вдига до 2000 оборота и се включва прекъсвача (не може да дигне повече обороти). след известно време се оправя и после отново същото. къде да търсим проблема? включвахме я и на компа (ама не се смейте със ВАГа ) и дава някакво странно (поне за мен )съобщение когато включва прекъсвача- open loop due to road condition..... по принцип ми е ясно какво значи тоя опен лууп за системи ама нещо са ми слаби познанията къде да търся механично проблема на тая нива. като работи нормално си дава closed loop. благодаря предварително.
        Предположение :
        Филтър на бензина - почистване или смяна !

Коментар

мерси за отговорите.оправихме го .има спеед сендър (датчик за скорост ли е за обороти ли е точно не съм сигурен) на раздатката. оказа се от него проблема.
          висете отпуснато

Коментар

провери компа на инжекциона на един приятел му беше станало същото и като смени компа се управи но първо го провери защото не е сигурно

Коментар

точно отгоре съм написал че го оправихме и от какво е проблема.ама мерси за желанието все пак.
              висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X