Днес видях една нива с отваряеми задни прозорци,може ли дасе поставят на обикновенна нива-без тая екстра.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лада нива Прозорци
Свий
X
-
До: Лада нива Прозорци
Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеДнес видях една нива с отваряеми задни прозорци,може ли дасе поставят на обикновенна нива-без тая екстра.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
-
Утре ще снимам моите и ще ги пусна, не са оригинални, превени са от предния собственик но изглеждат доста добре, казвали са ми че се казвали "тип хриле"[B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
[B]If you want, you can![/B]
Коментар
-
Преди известно време бях намерил отваряеми прозорци за Нива във В.Търново . Някъде за около 100 лв/бр. струва ми се. Сега не знам.
Беше в магазина за Лада (мототехника) на старата автогара (лятното кино), ако някой се интересува.Последно редактирано от deyan_h; 28-07-09, 23:56.- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Коментар
-
Аз да си призная не съм виждал нива с отваряеми задни прозорци но имам една панда на която и се отварят задните джамове и пантите и щипката от зад според мен много лесно могат да се прехвърлят само някой трябва да изкопае дупките в стъклото и да се вземе и уплатнението защото и то е различно и готово от някоя панда оставена в някоя морга не вярвам някой да иска повече от 20 лв за всичките работи.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Коментар
-
И двете ми джипки са с прозорци от тоя тип. Не съм ги ползвал никога. Само жена ми птваря единия от време на време, когато са с малкия отзад.
Вярно че изглежда добре, обаче не е особено голяма екстра, така че добре прецени дали си струва разправията, предвид това колко ще ги ползваш.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Излизаме доста често по гората,повечето път колата винаги е пълна,вчера ми се падна да съм отзад-затова се замислих доста за тая работа.Петък ще ходя до Благоевград тъкмо ще видим дали има от тоя тип прозорци и на каква цена са.Поздрави
Коментар
-
Един съсед има Нива с отваряеми задни прозорци, но много рядко го засичам в града. Лятото живее на вилата си в близко село. Специални са за модела и се отварят като на старите кухненски бюфети чрез плъзгане. Един вид са по две стъкла на прозорец. Дано съм бил ясен. Обаче той не ги одобрява, защото при миене пуска вода. Бях мернал в мобилето да се продават за около стотина лева и се бях запалил да купувам, но същият ме разубеди като каза, че едва ли някога ще ги отварям и само ще си създам проблеми със задноседящите и при миене. При първа възможност ще кача снимки. Иначе добре изглеждат.Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
Основното преимущество на открехващите се прозорци (така им викам, зер не се отварят а се открехват) е проветряването което постигаш комбинирайки ги с леко отваряне на предния прозорец. Става бонбон. Естествено, говоря за скорости от да речем поне 80км/ч. Демек - движение по пътища.
Иначе в гората с 10км/ч не знам каква полза ще има.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Е тя нивата нямаше ли хриле в ламарината зад задните прозорци? То прави същото, май.
Пак казвам: Лично не съм ги ползвал никога - нито в гората, нито на път. Ако обаче тераното нямаше климатик, сигурно жената често щеше да ги отваря. Обаче честно казано не знам какъв е ефекта. То при скорост от там смуче - това ясно. В гората обаче - май почти нищо.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар