Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся майстор по ходова част за лада нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся майстор по ходова част за лада нива

Моля ако някой колега може да ми препоръча добър майстор по ходова част за лада Нива с ценоразпис който отговаря на модела и марката (не да взимат пари като за Паджеро) защото повечето се мръщат а и после се оказва че нищо не са свършили! Предполагам че шумове винаги ще си има но все пак да съм сигурен че няма да ме остави някъде по чукарите! Благодаря предварително!

До: търся майстор по ходова част за лада нива

Колега не мисля,че Нивата има нещо сложно и трудно за ремонт на по-ходовата част-повечето колеги тук даже сами си сменят шарнири,накрайници и тампончета и въобще такива дреболий не ги обсъждаме.Просто при този джип понякога се налага да се правят доста по-сериозни ремонти и в повечето случаи дискутираме именно такива.Ако все пак много държиш някой колега да ти препоръча свесен майстор поне посочи от кой град си.

Коментар

При смяна на шарнири,накрайници, втулки и др. по ходова част е задължително и реглаж на предницата. В сервизите за регулировки на преден и заден мост обикновено извършват и тези услуги, като и те се ангажират със закупуването на частите. Работи се на час. Да ли е Лада или друга марка парите са същите за работата. Общо взето това е нормалната практика по сервизите.
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от zizulet Преглед на мнение
        Моля ако някой колега може да ми препоръча добър майстор по ходова част за лада Нива с ценоразпис който отговаря на модела и марката (не да взимат пари като за Паджеро) защото повечето се мръщат а и после се оказва че нищо не са свършили! Предполагам че шумове винаги ще си има но все пак да съм сигурен че няма да ме остави някъде по чукарите! Благодаря предварително!
        Колега,това че е нива не значи че ремонта или по-точно труда ще е по-евтин-работата си е работа-друг е вьпроса че частите са сравнително по-евтини от тези примерно на паджеро.
        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Ценното на нивата (освен проходимоста) е ремонтопригодноста може да се поддържа в добро техническо състояние с малко труд и универсални монтьорси инструменти . Части за нея има навсякъде и на цени с пъти по ниски от цените на частите за който и да било западен джип. Както писаха колегите по горе в повечето сервизи се работи на час и марката е без значение така че запретвай ръкави повечето неща в нивата са направени изключително елементарно.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Огледай се в раздела "търговски партньори". Има 1-2 автосервиза, от които няма да те върнат с Нива. Виж, тая работа с цените не знам как си я представяш. Трудът си е труд. Е, ако попаднеш на кожодери, просто трябва навреме да ги смениш, с каквато и кола да си. Особено, ако работят зле.

Коментар

От кой град си ?
              В БГ сервизите ( бившите държавни ) са най-запознати с ЛАДА.
              И много колеги също .
              Пиши какво ти е за смяна и колко пари ти искат ( и на теб колко ти се дават )
              Защото - искат ми много е ....... все едно да кажеш.......НИЩО ..... а аз не знам колко струва ремонт на Паджеро - изостанал съм ....

Коментар

Пак здравейте колеги! Благодаря за ангажиралите се с мнение по моята тема! Аз съм от София, но не е проблем ако има нужда да се мръдне малко и извън нея стига да си струва ако майстора е читав! Труда си е труд не карам някой да работи ангария но и не да си оправя икономическата криза с мойта скромна колица. Отново се обръщам с молба ако някой е чувал за майстор профилиран за Лада Нива - ходова част да ми даде някакви координати!

Коментар

Най-добре при някой от дилърите на Лада. Предимство е, че извършват диагностика и казват кое е за смяна, имат части на склад и дават гаранция. Аз не си падам по гаражните сервизчета с изключение на моя собствен гараж.
                  Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

...Отново се обръщам с молба ако някой е чувал за майстор профилиран за Лада Нива - ходова част да ми даде някакви координати!
                    Пак ти казвам - има няколко джиперски работилници във Форума, провери първо в тях. От сервиза, който е към магазина за Лади на Симеоновско шосе, също нямам възражения.

Коментар

Пак здравейте колеги! Благодаря за ангажиралите се с мнение по моята тема! Аз съм от София, но не е проблем ако има нужда да се мръдне малко и извън нея стига да си струва ако майстора е читав! Труда си е труд не карам някой да работи ангария но и не да си оправя икономическата криза с мойта скромна колица. Отново се обръщам с молба ако някой е чувал за майстор профилиран за Лада Нива - ходова част да ми даде някакви координати!
                      Ето ти един телефон да звъннеш и мисля че проблема ти е решен! 0886685545
                      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Благодаря за инфото! Ще разчитам и друг път на хората от форума за помощ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X