Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за Нива , цени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Части за Нива , цени

Днес ми се наложи смяна на гумите . Исках да съм с вътрешни и .... се оказа , че стандартни 175/16 вътрешни гуми няма никъде .
    Обиколих магазини , вулканизатори и сервизи - и все няма .
    Ще ви спестя подробностите .... но намерих не само гуми - ами НОВИ вътрешни гуми 175/16 - Руски - по 9 лева . И това ако не е добре .
    Вече си купих и за напред , да има за резерва.
    Ако имате подобен проблем - тук в Пловдив има .
    Успех !

До: Части за Нива , цени

Ооо това е много яко
    Къде в Пловдив ги има, че и на мен ми трябват вътрешни гуми , а обиколих няколко магазина на Нива, включително и магазина на Нар за резервни части.

Мерси много предварително

Коментар

НЕ знам за какво са ви вътрешни, но гледах в Перник Ласа с вътрешни. Продаваха ги комплект, не съм се интересувал, дали имат по отделно...
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

..., а да си срещал някъде металните пръстени за фарове ( тези, които държат фара и излизат леко през пластмасовата маската )

Коментар

Първоначално публикуван от AZo Преглед на мнение
          Ооо това е много яко
          Къде в Пловдив ги има, че и на мен ми трябват вътрешни гуми , а обиколих няколко магазина на Нива, включително и магазина на Нар за резервни части.

Мерси много предварително
          Странно е .... но ги има само в един магазин за ....... един лев .
          Проверил съм всичко що е магазин в Пловдив - продават се само комплект - външна с вътрешна 129 лева или там някъде ....
          Предлагаха ми само втора употреба по 10 лева..... и то лепени някакви .
          Иначе..... да съм сложел 15цола - пак щели да стават ..... ама като знам какви каманаци ще газя - тя ...15ката ще изтънее много като се напомпи и може да има изненади в гората. И тъкмо се отказвах да търся нови и .... по закона на мърфи - намерих , ама не в нормален магазин .... а в такъв за един лев.
          Мислех , че сънувам .... ама като ги монтирах и днес вече им навъртях 300 км ( 100 по черен път в дъжд и градушка на Пампорово ) вече съм спокоен.
          Взех си за двата комплекта и 2 резерва - "парен каша духа "
          Утре ще ви пиша точния адрес . Пресечка на Гладстон - по посока на Данъчното .... но не знам името .
          Магазинчето е малко и още не са го надушили .....

Коментар

Колега тези вътрешни гуми за които говориш са пълни ментета и нямат нищо общо с руските-вече попадах на такива от подобно магазинче и при мен издържаха около 6 месеца-след това започнаха да се пукат по снадките и бях принуден да ги хвърля.Някакви китайски боклуци са и явно ги има в повечето подобни магазинчета.Дано ти да си попаднал на по-добри,но доста ме съмнява.Руската гума видимо се различава от тези.Тя е два пъти по-дебела и държи с години.Такава вече може да се намери само в коплект с външна-ВЛИ-5,ВЛИ-10,МЕDVED,KAMA-И-511 и др. руски.Ако се намери нещо останало-това вече си е чист късмет.Дано ти да си бил от късметлиите.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
              Колега тези вътрешни гуми за които говориш са пълни ментета и нямат нищо общо с руските-вече попадах на такива от подобно магазинче и при мен издържаха около 6 месеца-след това започнаха да се пукат по снадките и бях принуден да ги хвърля.Някакви китайски боклуци са и явно ги има в повечето подобни магазинчета.Дано ти да си попаднал на по-добри,но доста ме съмнява.Руската гума видимо се различава от тези.Тя е два пъти по-дебела и държи с години.Такава вече може да се намери само в коплект с външна-ВЛИ-5,ВЛИ-10,МЕDVED,KAMA-И-511 и др. руски.Ако се намери нещо останало-това вече си е чист късмет.Дано ти да си бил от късметлиите.
              Още нищо китайско нямам сложено на Нивата . Няма да са и гумите .
              Карал съм две волги ГАЗ 24 и доста гуми са ми минали през ръцете .
              Дънлоп - тънки като ....... китайските и Руски - тежки и дебели .
              Когато една гума е от каучук Руски - няма как да я объркаш с паяжината намазана с талк - Китайска .
              И за да знаем за какво говоря - слезнах и снимах резервната .
              Гледайте и казвайте за какво става въпрос ?
              Прикачени файлове

Коментар

Браво колега-оцелил си десятката.Гумите са от истинските.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                  Браво колега-оцелил си десятката.Гумите са от истинските.
                  Ти ме шашна доста !
                  Помислих си , че вече остарявам и ...... може да съм се объркал . Все пак съм имал Волги преди 11 години и ...... спомените от Руския каучук може да са избледнели ..... ама като гледах дебелината и тежината ...... освен Руснак и Българин - други не могат да докарат такова разхищение на каучук .
                  Утре ще разпитам от къде ги взимат .....нали вече съм купил 10 - може да ме открехне жената .....

Коментар

Пффф това е супер.
                    Направо паля колата и идвам да си купя

Само ако можеш адрес да дадеш, че ме гони голям дефицит на вътрешни гуми, че чак ми се наложи да си купувам джанти за безкамерни гуми

Коментар

Първоначално публикуван от AZo Преглед на мнение
                      Пффф това е супер.
                      Направо паля колата и идвам да си купя

Само ако можеш адрес да дадеш, че ме гони голям дефицит на вътрешни гуми, че чак ми се наложи да си купувам джанти за безкамерни гуми
                      Като караш по Гладстон - намираш пресечката " Радецки "- тя отива към данъчното .Завиваш по нея - 4тото гаражче в ЛЯВО - невзрачно магазинче за ..... евтини сувенири . Има магазин за Шкода в съседство - не се обърквай с него . Преди него две магазинчета .
                      Много лесно място - ул. "Радецки"- 13
                      Съседният магазин ( в гараж ) е за картини и АРТ произведения.
                      Мисля , че в събота работи до 15 часа .
                      Ако е затворено - звънни ми .
                      0897/967-811 Венелин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X