Може ли пълно отцепване на 4х4 на нива някъде четох реклама за продажба на спец. диф. но не помня
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отцепване 4х4 нива
Свий
X
-
До: Отцепване 4х4 нива
Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнениеМоже ли пълно отцепване на 4х4 на нива някъде четох реклама за продажба на спец. диф. но не помня
Ама ти си отговаряш за последствията...Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Кой знае каква файда няма-така или иначе предните полуоски остават зацепении и пак не си напълно като парт-тайм задвижване.Даже според мен е по-кофти,защото предния мост работи с постоянни хлабини тъй,като вече не е задвижващ.Освен това колата е по-нестабилна,особено в завой при мокра настилка.Другия недостатък колегата по-горе го каза-претоварва се задния мост,тъй като той при Нива не е предвиден да работи самостоятелно.Следващото нещо,което ме кара да мисля,че това "подобрение" не е добро е че то не е измислено и създадено от завода-производител на Нива.За мен не си струва парите.Нека и другите колеги споделят мнение по въпроса.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнениеМоже ли пълно отцепване на 4х4 на нива някъде четох реклама за продажба на спец. диф. но не помня
Какъв е смисъла на това упражнение ?.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеДА - може ! Продават се такива части !
Какъв е смисъла на това упражнение ?.....
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Навремето така скопяваха Нивичките в Мототехника...Зер цивилните простосмъртни нямаха право на 4х4,и то фултайм...Освен пестене на гориво,не се сещам за друга причина.А икономийка се постига с АГУ...Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТОТО, що не си вземеш една жигула?Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеА маша за коса дали не му трябва?
Или гюрук за УАЗ?
Майтапа настрана, ама не си е шега работа... Има малък кяр, но ще му излезне много солено... И аз съм чел за някакви урутки, но като калкулираш +и- и си много МНОГО назад ( лично мнение)Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Не, бе не разбирам, защо да си вземаш 4х4, и да го скопиш. Па макар и Лада, доста недолюбвана, нали е руска... Ако човека толкова иска да кара на един мост, да си вземе нещо парт тайм, има много такива джипове. Иначе коли с един задвижващ мост-колкото ти душа поиска.
А може и Нивата да си я има, и да търси икономия, да не му се дават излишни пари за гориво. Но в този случай пак е по-добре жигула. Или Москвич. 412. Доста е проходимПробвано е...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
То и да може - човека вече ще се откаже ! С тия мнения .....
Но сериозно - такива варианти има .
Тук в Пловдив като попитах за блокаж на моста - ме поправиха - казвало се за разблокиране на предния мост . Имали го . Продават го .
А за блокаж - ме гледаха доста изумени . И като им казах , че във Форума има схеми - пожелаха да им ги покажа - ще уредят внос на блокажи за Нива.( по техните думи )
Ако някой може да ме улесни - нека да пусне пак схемите на Блокажите за Нива . Може и на лично , моля !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар