Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива-снегорин?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нива-снегорин?

Колеги, дали някой не се е замислял да сложи гребло на нивата, за да рине зимата сняг? А дали накой не го е направил вече? Споделете мнение и опит!

До: Нива-снегорин?

Погледни тук - http://www.niva-faq.msk.ru/ekspluat/...sneg/otval.htm

Коментар

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...searchInFreete Има я готова в немското мобиле само цената и е бая солена.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от batko_benny Преглед на мнение
        Колеги, дали някой не се е замислял да сложи гребло на нивата, за да рине зимата сняг? А дали накой не го е направил вече? Споделете мнение и опит!
        Поразрови се малко във форума, някой беше направил/ или си бе купил готова с хидравлично нещо от пред /
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Виж тези теми.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E3%EE%F0%E8%ED

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E3%EE%F0%E8%ED

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
            Благодаря, за нещо такова говорех!
            Благодаря и на останалите колеги, но за сега няма да вземам на концесия почистването на улиците в маалата, та цени от сорта на 4к евро са ми малко гротескни.
            Ще съм много задължен на някого, ако вече си е направил на нивата да сподели опита!
            Последно редактирано от batko_benny; 17-05-09, 14:04.

Коментар

Първоначално публикуван от batko_benny Преглед на мнение
              Благодаря, за нещо такова говорех!
              Благодаря и на останалите колеги, но за сега няма да вземам на концесия почистването на улиците в маалата, та цени от сорта на 4к евро са ми малко гротескни.
              Ще съм много задължен на някого, ако вече си е направил на нивата да сподели опита!
              Е колко му е. Хидравлична помпа. Едно бутало. Малко маркучи, клапани и едно гребло. малко труд и техника/ и вторични суровини/ , желание и си готов... А и малко техническа мисъл. И нема "4к евро "...
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Е колко му е. Хидравлична помпа. Едно бутало. Малко маркучи, клапани и едно гребло. малко труд и техника/ и вторични суровини/ , желание и си готов... А и малко техническа мисъл. И нема "4к евро "...
                Аз мисля да го отдам на чиста механика. Понеже имам лебедка отпред, та мисля да сложа една-две макари, с които да го вдигам нагоре и да го пускам, а благодарение на колегата киро вече знам как ще си реша проблема със застопоряването на греблото в работно положение- ще е с обратен ъгъл, т.е. изринатият сняг ще го натиска надолу.
                И пак, ако някой вече го е правил- да сподели някой чалъм!

Коментар

Честнои да ти кажа не виждам голям смисъл от това преправяне. Нивата е доволно лекичка. За сняг до 10 см. мисля, че няма да имаш проблеми, но за повече надали ще надделее. А купето ще се натоварва сериозно.

Коментар

Първоначално публикуван от ikonoma Преглед на мнение
                    Честнои да ти кажа не виждам голям смисъл от това преправяне. Нивата е доволно лекичка. За сняг до 10 см. мисля, че няма да имаш проблеми, но за повече надали ще надделее. А купето ще се натоварва сериозно.
                    Тя моята е разработка на НАСА- дълга база, пикап. Така че две чувалчета с пясък отзад ми решават проблема. А плюс това, ако успея да монтирам гума на долния ръб на греблото, то ще се търка по асфалта и няма да тежи толкова. Защото за 10 сантиметра не вдигам телефона

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X