Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да направя Нивата така-лифт, двигател ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам да направя Нивата така-лифт, двигател ...

Здравейте, понеже сте най-големите на тема джипове и само компетентна информация давате, а аз понеже съм начинаещ и най-важното незнаещ бих искал да си вдигна нивата по тоя начин да е като камион, понеже из форума коментираха колеги, че нивата ставала хубаво със рама от Уаз, си поръчах една рама оборудвана и се реших напълно да я преправя моята.Снимките ги намерих в други теми на форума но показват най-точно какво искам да стане а нямам почти никаква представа.Имам голям мерак ама си незнам тв'а е.Ще съм много благодарен на всякакви съвети, схеми, чертежи и снимки относно моята идея!А ако не става от уаз рама от какво става имам един друг двигател 2.5 ще го тегли идеално ама с това окачване ми е тъмна индия

До: Искам да направя Нивата така-лифт, двигател ...

Това,което си дал за пример,е НИВА на редукторни мостове.Някъде из нета има цяла тема точно за тази кола.И тук,в България е правено нещо такова,само че с по-комфортно купе.Държа да те предупредя,от личен опит,че начинанеието може и да изглежда просто,в действителност не е и отнема много време и средства.Ако не си се подготвил финансово,въобще и почвай...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      Това,което си дал за пример,е НИВА на редукторни мостове.Някъде из нета има цяла тема точно за тази кола.И тук,в България е правено нещо такова,само че с по-комфортно купе.Държа да те предупредя,от личен опит,че начинанеието може и да изглежда просто,в действителност не е и отнема много време и средства.Ако не си се подготвил финансово,въобще и почвай...
      Абе я кажи, НИВА и Редукторни мостове Може ли да има любов или не
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Абе я кажи, НИВА и Редукторни мостове Може ли да има любов или не
        зашто дане може у тоя живот пари и мерак ти трябват и от нивата може каквото искаш да си направиш
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Това означава?От УАЗ ще стане ли?На мен целта ми е да разбера от какво може да станат мостовете и ако има някои линкове към такава тема ще ми е от полза.Пари имам-акъл немам за да знам как ще стане това. А съм поръчал една УАЗка и ще кача купето на нея би трябвало да стане или не?

Коментар

премери междуосието на нивата аз мислех преди 2-3 години за жигулка върхо шаси от буханка мисля че от газ 69 по лесно ште стане

Коментар

Първоначално публикуван от alanto Преглед на мнение
              Това означава?От УАЗ ще стане ли?На мен целта ми е да разбера от какво може да станат мостовете и ако има някои линкове към такава тема ще ми е от полза.Пари имам-акъл немам за да знам как ще стане това. А съм поръчал една УАЗка и ще кача купето на нея би трябвало да стане или не?
              Дали ще стане...хм..зависи какво точно и как искаш да постигнеш.Иначе всичко може да стане.Но от НИВА-та ще остане само част от купето.Щото е толкова здраво,че се налага поставянето му върху шаси.Това е все едно да си направиш кола,ама изцяло...
              Като качиш купето от НИВА-та в/у шасито от УАЗ,няма да постигнеш нищо по-различно от обикновен УАЗ.Поне като проходимост.И то тогава какъв е смисъла от цялата занимавка???Мисли в перспектива...

Коментар

Е нали Нивата т първия пост, е на шаси от УАЗ. С редукторни мостове.
                Не може ли редукторните мостове + шаси за НИВА ( каквото имаше в една тема), + ДВГ от Абарт. Или нещо подобно
                Няма ли да стане нещо като раКИЯта ? Даже и по добра!

Коментар

Не е на шаси от УАЗ.Спретнали са му някакви тръби отдолу.И е на носачи,не е на ресьори...
                  Ето,загледай се тук
                  http://www.youtube.com/watch?v=1ilrYknK8g8

Коментар

според мене най лесно ште стане ако се земе за донор газ 69 и купе от нива може и редукторни мостове но може и граждански и да им се купят касети от Бтр с това нивово купе 600-700кг тая машина ште лети мой приятел сложи на газ 69 купе от волга но то е много тежко , а с нивово купе няма да си стъпва на гумите Успех в начинанието

Коментар

А защо не се замислите за купе от Golf? Ще стане култово! Особено ако е от 1-ца или двойка.

Ааа, сетих се - едница, кабриолет. УЖАСТЪ!!! ...както казва един добре познат ни колега.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мдааа.Определено Голфа е доста по-удобен вътре...

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                          Мдааа.Определено Голфа е доста по-удобен вътре...
                          Oт КИЯ ли?

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            Oт КИЯ ли?
                            КИА-та е удобна вътре,като Голф...Затова я направихме нея.Иначе щяхме да правим Голф...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X