Обява

Свий
Няма добавени обяви.

боя-спрей за нивата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• боя-спрей за нивата

Здравейте на всички!
    Нов съм във форума, но има адски много предложения и идеи, които ми харесаха . Не карам Нивата много по баирите, но съм ловдия и ми се налага доста често да боря с преспи и кал лошото е, че в момента това ми и единствената кола и я карам доста в града, което за сега ме ограничава от по-сложни поправки по антомобила.

Дано въпросът ми не прозвучи тъпо, но не намерих нищо из форума за боядисване или евентуално спрей за драскотини, че преди няколко седмици накой/я ме е ужулил, предполагам при паркиране, и ми е свил леко задния калник и свалил/а боята. Питах в магазина на Нар за спрей, но те ми казаха, че нямат. Затова исках да питам дали някой знае евентуално къде мога да си намеря спрей със същия цвят или някакво друго решение за моя проблем с ръждата
    Последно редактирано от AZo; 09-03-09, 20:28.

До: боя-спрей за нивата

Ти май не си ловец,ако беше, една драскотина не би те притеснила.Ако е малка без свито опитай с пастиране или си поръчай този вид боя да ти я направят.

Коментар

по принцип можеш да си поръчаш спрей с твоя цвят в работилниците за боя. Обикновено отиваш с колата или с някоя част (капачка на резервоара), а те ти забъркват същия цвят с машина и ти го напомпват в спрей.

Коментар

Първоначално публикуван от AZo Преглед на мнение
        Здравейте на всички!
        Нов съм във форума, но има адски много предложения и идеи, които ми харесаха . Не карам Нивата много по баирите, но съм ловдия и ми се налага доста често да боря с преспи и кал лошото е, че в момента това ми и единствената кола и я карам доста в града, което за сега ме ограничава от по-сложни поправки по антомобила.

Дано въпросът ми не прозвучи тъпо, но не намерих нищо из форума за боядисване или евентуално спрей за драскотини, че преди няколко седмици накой/я ме е ужулил, предполагам при паркиране, и ми е свил леко задния калник и свалил/а боята. Питах в магазина на Нар за спрей, но те ми казаха, че нямат. Затова исках да питам дали някой знае евентуално къде мога да си намеря спрей със същия цвят или някакво друго решение за моя проблем с ръждата
        Проблема с рьждата няма да го решиш сьс спрей.Ще го прьснеш и след няма и месец-а честито пак рьжда.Боя могат да ти направят на много места,но най важно е под нея какво ще има-демек как ще обработиш корозиралото място!
        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

ясно, мерси много и аз така чух, че трабва да отида да ми забъркат.
          Огънато почти няма. А мястото е малко и мисля, че ще се оправя сам

А къде мога да отида да ми забъркат боя

Коментар

като не си написал къде си, как да те упътим? В София съм виждал десетки места.

Коментар

За дребни корекций не е необходимо боята да е в спрей поръчваш си я в кутийка и нанасяш с дунапренено тампонче.
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Да, съжалявам. От София съм, но нямам идея къде забъркват бои.

Мерси много предварително

Коментар

На Черни Връх съм виждал, някъде срещу завод Витоша или малко встрани. Не съм ги ползвал, само съм виждал.

Коментар

В Горубляне някъде около края на автобитака и отклонението за младост също смесват и поне това което аз съм виждал уцелват цвета много добре.
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X