Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с предния мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с предния мост

Можеш и на самоход. Само на заден мост. Аз така се прибрах от Младост до Перник. Около 30км.
    Щом се е счупил си е за смяна касетата. Няма какво друго да се скапе. Но преди това не ти ли щракаше нещо отпред? Странни шумове нещо не е ли имало? Така от веднъж да замине, малко странно.
    Като смшняваш касетата, гледай да е еднакво предаваелно число(зъбите на короната и пиньона да са равен брой) иначе ше си имаш ядове после. Ако имаш възможност, си го смени сам, но ще ти отиде един ден работа.
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Стига бе, как го пратихте за диференциал човека. Щом периодично трака отпред при движение, това е полуос, която се премята, защото не я държи карето.

Коментар

Ясене много уважавам мнението ти ,досега във форумите не си дал грешен съвет и сега ми се искаше да си прав но уви, колегата от ямбол позна.На 6км след кото тръгнах се чу здрав удар на желязо и спря.Какво да видя моста се отелил,локва масло под колата ,кожуха пробит и някакви части от него висят.Та след това панаир,та беше рано сутринта та чакай някои от приятелите да се наспи.Но няма лошо майстора каза че поне моста ще е нов на колата.Сега търся преден мост нов.В Нар-хасково ми поискаха 570лв,ще търся и други варианти тогава ще купувам. А иначе като механик не ме бива много но с вашите съвети започвам да се уча.
        Последно редактирано от ванко 2; 10-03-09, 11:22. Причина: правописна грешка

Коментар

Кофти ситуация.
          Последно редактирано от Янко Желязков; 10-03-09, 11:39.

Коментар

Жалко колега-именно затова ти писах,че не е добре така да се кара.Нищо и на мен главата ми е дебела и често пъти след това бера ядове в живота.Хубавото е,че е Нива и ще купиш цял диф на цената на пиньон и корона на друг джип.Купувай,слагай и карай,че все още има доста кал и кефа е голям.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Стига бе, как го пратихте за диференциал човека. Щом периодично трака отпред при движение, това е полуос, която се премята, защото не я държи карето.
              Ясене, при мене беше същия филм. И аз мислех че е каре, и го оставих една седмица да си трака. После търсих в нета преден диф, и така попаднах тук.
              При колегата, за да счупи кожуха на дифа, значи е било доста зле. Ако може да се възтанови кожуха, и да си купи само касетата, ще му излезне на половина по евтино. В Дупница имало голям магазин за VAZ. Ако може да провери там, мисля че е по евтино.
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ох Хасково до Дупница за един диф - я първо да провери какво ТОЧНО е счупено, пък тогава.

Коментар

Всичко е лом,дори и кожуха майсторите които заварят алуминий отказаха да го правят,а иначе в хасково има борса за руски автомобили на скраб там колкото искаш жуголи и лади.Ще купувам нов преден мост но тъся най-изгодния вариант.

Коментар

Днес вече си купих моста и то на добра цена 320лв нов, този склад има много части за нива на добри цени.Например за сравнение миналата година смених карето след гумения тампон което свързва раздатката със скоростната кутия на цена 140лв а там го видях на цена 70лв.Днес маисторите качват моста и съм готов за лудости събота и неделя.

Коментар

Колега в кой град е склада и долу-горе в коя част на града се намира?Ако желаеш дай инфо,защото в Ямбол частите за Нива са много скъпи.Моста беше към 850лв.А пък и мойта машина понякога има нужда от ремонт.

Коментар

Намира се в село Горски извор.Това е на пътя м/у Хасково и Пловдив.А иначе имали магазин в Димитровград,но там има съвсем леко завишаване на цените.От този склад зареждали и магазините в Южна България.

Коментар

Благодаря за информацията колега.Надявам се,че когато си купувал дифа си съобразил да е със същото пред.число като задния.Пиши как е след като го монтират.

Коментар

Ванко дай телефон или GSM на този склад.Защото и в Плевен цените за Нива за доста високи.

Коментар

Брей то евтинйка бе давай някаква информация телефон,имейл или каквото там информаця имаш предварително ти благодаря
                              0898707872-Здравко

Коментар

Другата седмица ще имам работа в Димитровград и тогава ще дам пълна информация за тел, адрес и.т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X