Значи забелязах вече няколко пъти като закасъм в снега - Малкото Лостче - Блокажа преди това във включено положение се изключва - Това е когато съм спрял и буксувам ... при нормално положение когато карам няма проблем спирам тръгвам с повечко газ не изключва! Някъкви мнения? Не ми е проблем - колата е гаранционна ще я закарам но се притеснявам да не я окепазят още повече като почнат да разколачват...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Блокажа на раздатката...изключва се!?
Свий
X
-
До: Блокажа на раздатката...изключва се!?
Да не е мръднала раздатката, или там пастмасите в купето. Мърдат ли много лостовете като тръгваш? Виж тампоните и барчето.Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеЗначи забелязах вече няколко пъти като закасъм в снега - Малкото Лостче - Блокажа преди това във включено положение се изключва - Това е когато съм спрял и буксувам ... при нормално положение когато карам няма проблем спирам тръгвам с повечко газ не изключва! Някъкви мнения? Не ми е проблем - колата е гаранционна ще я закарам но се притеснявам да не я окепазят още повече като почнат да разколачват...Където Бирата, Там и Аз...
-
На мойта е присаждано барче от по новите, и малко подови настилки. Това + некачественомонтирана раздатка и скоростна кутия (след смяна на съединител) ми изкара акъла. Мислех че си е заминала, а то се оказа, че не се включва хубаво. Опираше в барчето и там другите глупости.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗа протокола - и при мен така, но рядко. Моята е на 12г.
Ако разберете какво е, казвайте.
При мене беше от това. При вас не знам.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Имах го същия проблем-смених тампоните на раздатката+тампона на кутията и се оправи.Просто бяха много нацепени и раздатката се люлееше силно при натоварване.Между другото повечето Ниви правят така,когато са затънали сериозно и се мъчиш да ги вадиш на лашкане-първа,задна-първа,задна.
Коментар
-
Това с изключването не е само твой проблем моята като беше нова също изключваше.В неделя и навъртях 40км из горите терена беше тежък и блокажа го включих още при навлизане в гората до последни метри не беше изключил а бая боксуване падна.Така,че не го пипай за сега а и моя съвет е включването да става по следния начин :още при навлизане или преди прудните места докато колата може да мине няколко метра да караш и едновременно да дърпаш лоста за блокажа през цялото време яко въпреки,че индикацията вече свети може да му е нужна повечко сила и напасване нали все пак частите са Руски може да е останала някоя грапавинка! А и да изключва какво ти дреме колко,често го ползваш,че да разглобиш раздатката при нивата всичко е временно така ,че може да ти се наложи да я разглобиш за нещо друго въпреки че раздатка съм разглобявал само веднъж и аз така профилактично но човек никога не знае.Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеЗначи забелязах вече няколко пъти като закасъм в снега - Малкото Лостче - Блокажа преди това във включено положение се изключва - Това е когато съм спрял и буксувам ... при нормално положение когато карам няма проблем спирам тръгвам с повечко газ не изключва! Някъкви мнения? Не ми е проблем - колата е гаранционна ще я закарам но се притеснявам да не я окепазят още повече като почнат да разколачват...Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
да обобщим до тук. Значи, изключването идва от там, че раздатката в даден момент много се лашка, и лоста се изключва от други фактори, а не от повреда в самата раздатачна кутия. Другите съгласни ли са с мен?Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Аз да! По скоро се изключва от напреженията при лашкането които са към блокиращия мешанизъам от колкото от самото раззклащане на самата раздатка то идва и момента в който пък изкаш да го изключиш а той е под напрежение и докато не я раздвижиш не изключва но повреда според мен не е.Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеда обобщим до тук. Значи, изключването идва от там, че раздатката в даден момент много се лашка, и лоста се изключва от други фактори, а не от повреда в самата раздатачна кутия. Другите съгласни ли са с мен?Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Гредите се купуватПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯ прегледай тампоните на раздатката?
И кажи такива греди за багажник как се правят?
От SangYong ли там от какво бяха...Мога да питам..и за цена..
Коментар
-
Те ясно, че се купуват, въпросът е как се монтират.Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеГредите се купуват
От SangYong ли там от какво бяха...Мога да питам..и за цена..
Коментар
-
Направи си защита под раздатката. Примерно.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар