Значи забелязах вече няколко пъти като закасъм в снега - Малкото Лостче - Блокажа преди това във включено положение се изключва - Това е когато съм спрял и буксувам ... при нормално положение когато карам няма проблем спирам тръгвам с повечко газ не изключва! Някъкви мнения? Не ми е проблем - колата е гаранционна ще я закарам но се притеснявам да не я окепазят още повече като почнат да разколачват...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Блокажа на раздатката...изключва се!?
Свий
X
-
До: Блокажа на раздатката...изключва се!?
Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеЗначи забелязах вече няколко пъти като закасъм в снега - Малкото Лостче - Блокажа преди това във включено положение се изключва - Това е когато съм спрял и буксувам ... при нормално положение когато карам няма проблем спирам тръгвам с повечко газ не изключва! Някъкви мнения? Не ми е проблем - колата е гаранционна ще я закарам но се притеснявам да не я окепазят още повече като почнат да разколачват...Където Бирата, Там и Аз...
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗа протокола - и при мен така, но рядко. Моята е на 12г.
Ако разберете какво е, казвайте.
При мене беше от това. При вас не знам.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Имах го същия проблем-смених тампоните на раздатката+тампона на кутията и се оправи.Просто бяха много нацепени и раздатката се люлееше силно при натоварване.Между другото повечето Ниви правят така,когато са затънали сериозно и се мъчиш да ги вадиш на лашкане-първа,задна-първа,задна.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеЗначи забелязах вече няколко пъти като закасъм в снега - Малкото Лостче - Блокажа преди това във включено положение се изключва - Това е когато съм спрял и буксувам ... при нормално положение когато карам няма проблем спирам тръгвам с повечко газ не изключва! Някъкви мнения? Не ми е проблем - колата е гаранционна ще я закарам но се притеснявам да не я окепазят още повече като почнат да разколачват...Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
да обобщим до тук. Значи, изключването идва от там, че раздатката в даден момент много се лашка, и лоста се изключва от други фактори, а не от повреда в самата раздатачна кутия. Другите съгласни ли са с мен?Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеда обобщим до тук. Значи, изключването идва от там, че раздатката в даден момент много се лашка, и лоста се изключва от други фактори, а не от повреда в самата раздатачна кутия. Другите съгласни ли са с мен?Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯ прегледай тампоните на раздатката?
И кажи такива греди за багажник как се правят?От SangYong ли там от какво бяха...Мога да питам..и за цена..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеГредите се купуватОт SangYong ли там от какво бяха...Мога да питам..и за цена..
Коментар
-
Направи си защита под раздатката. Примерно.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар